Neden gitmek istemiyorsun ?
Söylesen daha açıklayıcı şeyler yazabiliriz .
istanbul'u kişiler yüüznden mi istemıyorsun? bu kadar ıstemedıgıne göre birileri yüzünden ıstemıyorsun gıbı geldı
sebebini söyleyemem. çok derin ve çok ilgi çekecek, dolayısıyla kimliğimin ortaya çıkmasına sebep olacak sebeplerim var.
hayati meseleler olduğunu söylemem yeterli..
benim duymaya ihtiyacım olan şey eşimi ikna edebileceğim taktikler
Eşin bu çekincelerinde nedne destek olmuyor. Başka şehirleri tercih edebilirsiniz. İzmir çok güzel mesela öyle bir şansınız varsa..
evet kişiler yüzünden.. o kişilerle aynı şehirde olmamam gerekiyor..
Esiniz bilmiyomu istanbula gitmek istemediginizi cunku orada istemediginiz kisilerin oldugunu.
Sizi bu kadar mutsuz edicekse neden israr ediyo gitmek icin istanbula.
bilmiyor. ona söylemedim. pat diye söylenecek birşey değil. uygun ortam sağlamam lazım.. bu da zaman istiyor. ama istanbula gidersek herşey sıfırlanacak..
pek bir gizemli konusuyorsun, neymıs merak ettımacaba eskı bir sevgılı falan mı?
pek bir gizemli konusuyorsun, neymıs merak ettımacaba eskı bir sevgılı falan mı?
ya da bayan smith falan mısın
valla öyle olma gibi bir niyetim yok. durumu anlatamıyorum ama en azından vahametini anlatmaya çalışıyorum.
tek anladığımız senın için hayatibır mesele, eşinin haberı yok
akla gelecek olanlar aynıdır herkesın
bayan smith olduğum mu akıllara gelecek
yok eski sevgili mevgili durumları yok..
ben de merak etttim ama sormuycam tabii meraktan çatlarım bi köşede artık
istanbul koca şehir o kişileri nerede nasl göreceksin ki? onlardan çok uzak bir yere istersiniz atamanızı olur biter.daha da olmadı hayati bi mesele diyorsun eşine açık açık anlatırsın herşeyi başka çaren yok ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?