Ocean Nirvana Pro Üye Anneler Kulübü 10 Mayıs 2007 8.283 1.849 38 15 Temmuz 2009 Konu Sahibi Ocean #1 Geçen gün D-Smartta Travel&Living kanalında Miami Ink diye bi program seyrediyoruk. Program için bilgi verilen yerde "ya herro ya merro" yazısını görünce şok oldum ve hemen çektim.:roflol:
Geçen gün D-Smartta Travel&Living kanalında Miami Ink diye bi program seyrediyoruk. Program için bilgi verilen yerde "ya herro ya merro" yazısını görünce şok oldum ve hemen çektim.:roflol:
Eylul Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Ekim 2007 6.137 13 45 15 Temmuz 2009 Konu Sahibi Ocean #3 o nedekmiş öyle :roflol::roflol:
esyn Nirvana Kayıtlı Üye 23 Mart 2007 2.578 13 15 Temmuz 2009 Konu Sahibi Ocean #4 kürtçe bi cümle olup türkçe karşılığı ya git ya gel anlamına gelmektedir Doğrusu ya herrü ya merrü Kaynak:Ekşi sözlük Bu deyimi ben de kullanırdım ama anlamını bilmezdim öğrenmiş oldum...
kürtçe bi cümle olup türkçe karşılığı ya git ya gel anlamına gelmektedir Doğrusu ya herrü ya merrü Kaynak:Ekşi sözlük Bu deyimi ben de kullanırdım ama anlamını bilmezdim öğrenmiş oldum...
Ocean Nirvana Pro Üye Anneler Kulübü 10 Mayıs 2007 8.283 1.849 38 23 Temmuz 2009 Konu Sahibi Ocean #5 esyn .!.: kürtçe bi cümle olup türkçe karşılığı ya git ya gel anlamına gelmektedir Doğrusu ya herrü ya merrü Kaynak:Ekşi sözlük Bu deyimi ben de kullanırdım ama anlamını bilmezdim öğrenmiş oldum... Genişletmek için tıkla... çok sağol canım bizi de aydınlatmış oldunŞeniza.s.
esyn .!.: kürtçe bi cümle olup türkçe karşılığı ya git ya gel anlamına gelmektedir Doğrusu ya herrü ya merrü Kaynak:Ekşi sözlük Bu deyimi ben de kullanırdım ama anlamını bilmezdim öğrenmiş oldum... Genişletmek için tıkla... çok sağol canım bizi de aydınlatmış oldunŞeniza.s.