İstemsizce güldümKarantinada 10.gün
Hayır yaşamadım ama korunurken hamile kalanları duyuyoruzKorunmasız ilişki yaşadınız mı?
Nasıl yardım edebiliriz?Normalde çok düzenli olan adetim 5 gün gecikti hiç böyle olmazdı. Şimdi hiç zamanı değil hamileliğin falan. Çok korkuyorum lütfen yardım edin.
Şu an uygun değil akademik çalışmalarım yüzündenNe bakımdan zamani değil virüsten dolayı mı yoksa istemiyor musunuz ?
Korunurken hamile kaldım diyenlerin yüzde doksan beşiHayır yaşamadım ama korunurken hamile kalanları duyuyoruz
anladım.umarim değilsinizdir demekten başka yardımımiz dokunmaz sizeŞu an uygun değil akademik çalışmalarım yüzünden
Haklısınız aslında bir telaş yaptım şu anNasıl yardım edebiliriz?
Test yapın demekten başka yardımıımız olamaz maalesef
Bir de anksiyete bozukluğu problemim var. Doktora öğrencisiyim. Her sunum vs öncesi kaygıdan ölecek gibi hissediyorum.anladım.umarim değilsinizdir demekten başka yardımımiz dokunmaz size
Hiç zamanı değilse korunmayı deneyin benceNormalde çok düzenli olan adetim 5 gün gecikti hiç böyle olmazdı. Şimdi hiç zamanı değil hamileliğin falan. Çok korkuyorum lütfen yardım edin.
O bendede vardı bende sunum yaparken heyecandan bayilcak gibi oluyordumBir de anksiyete bozukluğu problemim var. Doktora öğrencisiyim. Her sunum vs öncesi kaygıdan ölecek gibi hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?