• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ya hamileysem

Canım bende hap kullanıyorum ve 7 gün gecikti test yaptım negatif adet söktürücü aldım bugğn kullanacağım stresten bence

Evet öyle olur bırakmak gerekir ilacı ben birakmistim bı kaç ay önceden
Ya o kullandığım ilacın eğer hamileysem bebeğe zarar vermiş olma olasılığı var.
Virüs var.
Doktora var. En azından o bitseydi.
Ben bir de zaten çok kaygılıyım şu sıralar kendime yetemiyorum.
Bebek ağlasa aklımı kaçırırım herhalde. Elim ayağım buz kesti

Ya o kullandığım ilacın eğer hamileysem bebeğe zarar vermiş olma olasılığı var.
Virüs var.
Doktora var. En azından o bitseydi.
Ben bir de zaten çok kaygılıyım şu sıralar kendime yetemiyorum.
Bebek ağlasa aklımı kaçırırım herhalde. Elim ayağım buz kesti
Allah dağına göre kar verir merak etme bence hamile değilsin.biz anksiyete bozukluğuna sahip kişiler olayı fazlaca abartıriz.bi düşünün bakalım sizce olma ihtimsali var mı

Canım bende hap kullanıyorum ve 7 gün gecikti test yaptım negatif adet söktürücü aldım bugğn kullanacağım stresten bence
Olabilir ama ben eşimi yolladım yine de eczaneye gebelik testi için. Bakalım.

:işsiz: ben de 27 gün dedin mi olurum normalde ama 30 oldu belirtiler varda henüz gelen giden yok bu sefer .çok boğuldum çok stres yaptım bu ara ondan oldu.
ama arama çubuğuna doğru idrar örneği veren bakalım diyemeyeceğimize göre sizin cevabınız gebelik testinde :halay:

bende birşey sormak istiyorum kızlar 14 gün gecikmem oldu 2 idrar testim silik çıktı kan verdim 1 hafta ara ile 1,11 -1,14 en son geçen hafta ise 1,36 çıktı adet gördüm ama normalde çok olurdum 7-10 gün bu sefer 3 gün sürdü ve simsiyahtı şuan kasıklarımda batma belimde çok ağrı var sizce gebelik olabilir mi?

Ben konu sahibesini anlıyorum. Her adetim geciktiginde acaba hamile miyim diye panik oluyorum hiç cinsel iliski yasamamis olmam dışında normal bir endise tabi :bicak: bize biyolojiyi nasıl öğrettilerse artık umumi tuvalet kullandi diye hamile kalanlar aklına geliyor insanın her seyden %100 emin olunsa bile insanın aklında hep bi acaba oluyor

Back