- 6 Nisan 2016
- 1.992
- 6.152
- 63
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl bir yardım?Normalde çok düzenli olan adetim 5 gün gecikti hiç böyle olmazdı. Şimdi hiç zamanı değil hamileliğin falan. Çok korkuyorum lütfen yardım edin.
İlaç da kullanıyorum şu an o yüzden sağlıksız bir durumO bendede vardı bende sunum yaparken heyecandan bayilcak gibi oluyordum
Evet öyle olur bırakmak gerekir ilacı ben birakmistim bı kaç ay öncedenİlaç da kullanıyorum şu an o yüzden sağlıksız bir durum
Sanırım yok olmaz ya bende de olmuştu o sonra regl oldum tarzı bir şey duymayı bekledim. Haklısınız yardım edin biraz saçma olmuş. Öyle çok düşünmeden yazıncaNasıl bir yardım?
Ya o kullandığım ilacın eğer hamileysem bebeğe zarar vermiş olma olasılığı var.Evet öyle olur bırakmak gerekir ilacı ben birakmistim bı kaç ay önceden
Tamam.Sevişmeyin.
Allah dağına göre kar verir merak etme bence hamile değilsin.biz anksiyete bozukluğuna sahip kişiler olayı fazlaca abartıriz.bi düşünün bakalım sizce olma ihtimsali var mıYa o kullandığım ilacın eğer hamileysem bebeğe zarar vermiş olma olasılığı var.
Virüs var.
Doktora var. En azından o bitseydi.
Ben bir de zaten çok kaygılıyım şu sıralar kendime yetemiyorum.
Bebek ağlasa aklımı kaçırırım herhalde. Elim ayağım buz kesti
Olabilir ama ben eşimi yolladım yine de eczaneye gebelik testi için. Bakalım.Canım bende hap kullanıyorum ve 7 gün gecikti test yaptım negatif adet söktürücü aldım bugğn kullanacağım stresten bence
Aaaaa olmaz olmaz . Bu dönemde zengin parasıyla, fakir Karısıylaa oynaşır...Sevişmeyin.
Bi zahmet.Tamam.
Bi zahmet.
Korkma oyle hamile kaalmak kolay degilOlabilir ama ben eşimi yolladım yine de eczaneye gebelik testi için. Bakalım.
Hamilelikle ilgili konu bdvye açılmaz ondanNiye banlandı anlamadım