- 6 Nisan 2016
- 1.992
- 6.152
- 63
Bir gün ben de anne olmak istiyorum. İçimde bir can, bir yaşam yaratmak, sonra da onu tüm evrene sunmak istiyorum. İçimde hareketlerini hissetmek istiyorum. Gecenin bir yarısı tekmelerine uyanmak istiyorum. Sonra doğurmak istiyorum. İçimden süzülerek çıkışına şahit olmak istiyorum. Emzirmek, göğsümde uyutmak istiyorum. Uyu artık diye isyan ettikten, saatlerce kollarımda tutmaktan yorulduktan sonra uyuduğunda yüzünü seyretmek istiyorum. Zamanında bana aşılanmayan özgüveni, kendini sevme yeteneğini ona vermek istiyorum. Hayatın okulda alınan notlardan daha fazlası olduğunu, bunların onun değerini belirlemeyeceğini öğretmek istiyorum. Kendine şefkat göstermeyi öğretmek istiyorum. Çekinmeden kahkaha atsın istiyorum. Ne zaman anlatmak istese dinlemeye hazır olduğumu bilsin istiyorum. Beraber yemek yapmak, evi dağıtmak, kıyafetlerimizi kirletmek istiyorum. Genç bir adam veya kadına dönüşmesini izlemek istiyorum... Belki ilk kez koşulsuz sevmek ve sevilmeyi tatmak...
Bazen de endişeleniyorum. Ya ona yetemezsem, mutsuz olursam, mutsuz olursak diye...
Ama şimdi hiç zamanı değil bebeğin. Mümkün değil. Şartların olgunlaşması lazım. Günler, aylar değil yıllar lazım.
Yine de onu çok özlüyorum...
Bazen de endişeleniyorum. Ya ona yetemezsem, mutsuz olursam, mutsuz olursak diye...
Ama şimdi hiç zamanı değil bebeğin. Mümkün değil. Şartların olgunlaşması lazım. Günler, aylar değil yıllar lazım.
Yine de onu çok özlüyorum...