- 8 Mart 2020
- 5.418
- 26.977
- 498
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
- #1.401
Ne şanslı kadir gecesi yapılacak duasıyellowkaya canım duanı paylaşır mısın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne şanslı kadir gecesi yapılacak duasıyellowkaya canım duanı paylaşır mısın
gözüm üstünde; hiç merak etme canım 2 başlık açayım 'adetliler' ; 'adet olmayanlar' diye okuyalım yarın@newplanet
Etiket olmamış gör beni
Ayyy heyecan yaptımgözüm üstünde; hiç merak etme canım 2 başlık açayım 'adetliler' ; 'adet olmayanlar' diye okuyalım yarın
Beni unutmayıngözüm üstünde; hiç merak etme canım 2 başlık açayım 'adetliler' ; 'adet olmayanlar' diye okuyalım yarın
Canım ismini biliyor musun, ismine niyet etsekyellowkaya canım duanı paylaşır mısın
Ben de bazen uykumda cekiyorumSanırım ben başka zikir çekemiyordum. Başka esma veya tesbihleri çekmeye başlıyorum sonu El Fettah El Fettah olarak devam ediyor
yeminle bu sabah El Fettah çekerek uyandım. Bizim mahallede bi eski komşu vardı adı Fettah biz bütün gece El Fettah çektik sabah bi uyandık komşu mahallede. Ne güldük el Fettah diye diye Fettah abiyi buraya çektik diyeBen de bazen uykumda cekiyorum
Ben de bi gece Kadir Kadir sayıklıyorum, anneme abime Samed diyorum bakıyorlar hayırdır diye bir de hep tel başındayım iyice şüphe uyandırıyor239.121 tane bide kendi adıma ayrı çekiyorum. Geçen oğluma seslenecem (Allahım affetsin) el Fettah gel diyorum
239.121 tane bide kendi adıma ayrı çekiyorum. Geçen oğluma seslenecem (Allahım affetsin) el Fettah gel diyorum
Ben de bi gece Kadir Kadir sayıklıyorum, anneme abime Samed diyorum bakıyorlar hayırdır diye bir de hep tel başındayım iyice şüphe uyandırıyor
Hanımlar kuran okumanızı nasıl hızlandırdınız ? Kolay bir yolu var mi
Hayır canım giremedi sanırımDua paylaşıldı mı