- 23 Haziran 2017
- 5.052
- 10.057
- 208
- 36
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
-
- #1.201
Okudum canım allah kabul etsin bütün dualarını ❤İsmim Feyza
Allahım bana kendimi sevip olduğum gibi kabullenebilmeyi, iç huzura kavuşup kendimle kavgamı bitirebilmeyi nasip eyle, Şafi isminle anksiyeteme şifa ver...
Allahım bu dünyada senin razı olacağın iman dolu, sağlıklı, mutlu, huzurlu bir ömür yaşayabilmeyi, son nefeste imanlı ölebilmeyi eşime anneme babama ablama bana ve tüm sevdiklerime nasip et..
Rabbim tez zamanda bana ruhen ve bedenen sağlıklı vatana millete hayırlı olacak evlatlar nasip et, eşimle onları terbiyeli Ahlaklı evlatlar olarak yetiştirmeyi bize nasip et..
Tüm dua kızkardeşlerimin kalplerinden geçen dualarını hayırlısıyla kabul eyle, Amin
1.kunfeyekun__
2. @Luluuu94
3. @Nana
4.Sur-es
5. N nerimanim
6.Pembe Lotus
7. @Kara_gozlum
8. newplanet newplanet
9. N Narinkimse
10.MoonfacedMom
11.MoonfacedMom anne
12.adessa01
13. @Tospaagtd
14. @telasememuresi
15. @telasememuresi anne
16. K Kubkubra
17. @pariko
18. C cansu_tr
19. HayatSevinceGuzel
20.eczhnm
21.Gulcan2904
22. @Nana b. Abla
23. @amazzon7
24. @memurhanim
25. @_Gulnihal_
26. @yellowkaya
27. @Kalimeeero
28. @farahzaynab
29. S sibellcim
30. @farahzaynab ark
31. @farahzaynab ark
Feyza 7.731
Bizler 7.713
yarın saat 19.00 da herkes okumayı bitirmiş olsun.
Ben yaptım gözlerim doldueczhnm canım Allah'ın sevgisini kazanmayı istiyoruz ya yani Allah bizi sevsin; peki sen Allah'ın sevdiği kulunu sever misin, sevmez misin?Allah dedi ki 'bu kulum beni çok anıyor, Ben ondan razıyım', sen o kula karşı ne hissederdin? Bütün ön yargılarını bırakıp bi tasavvur et yani hayal et, aklında canlandır ve sonra bana söyle, bekliyorum
Okudum allah kabul etsin insallahİsmim Feyza
Allahım bana kendimi sevip olduğum gibi kabullenebilmeyi, iç huzura kavuşup kendimle kavgamı bitirebilmeyi nasip eyle, Şafi isminle anksiyeteme şifa ver...
Allahım bu dünyada senin razı olacağın iman dolu, sağlıklı, mutlu, huzurlu bir ömür yaşayabilmeyi, son nefeste imanlı ölebilmeyi eşime anneme babama ablama bana ve tüm sevdiklerime nasip et..
Rabbim tez zamanda bana ruhen ve bedenen sağlıklı vatana millete hayırlı olacak evlatlar nasip et, eşimle onları terbiyeli Ahlaklı evlatlar olarak yetiştirmeyi bize nasip et..
Tüm dua kızkardeşlerimin kalplerinden geçen dualarını hayırlısıyla kabul eyle, Amin
1.kunfeyekun__
2. @Luluuu94
3. @Nana
4.Sur-es
5. N nerimanim
6.Pembe Lotus
7. @Kara_gozlum
8. newplanet newplanet
9. N Narinkimse
10.MoonfacedMom
11.MoonfacedMom anne
12.adessa01
13. @Tospaagtd
14. @telasememuresi
15. @telasememuresi anne
16. K Kubkubra
17. @pariko
18. C cansu_tr
19. HayatSevinceGuzel
20.eczhnm
21.Gulcan2904
22. @Nana b. Abla
23. @amazzon7
24. @memurhanim
25. @_Gulnihal_
26. @yellowkaya
27. @Kalimeeero
28. @farahzaynab
29. S sibellcim
30. @farahzaynab ark
31. @farahzaynab ark
Feyza 7.731
Bizler 7.713
Kuzum tertemiz ferah bir eve gireceksin, tertemiz bir başlangıç yapacaksınBen yaptım gözlerim dolduhuzur hissettim
Bugün çarpıntım var neden bilmiyorum panik ataknedeni evi taşıma isimiz ertelendi ev boya badana yapılacak evin duzeninin bozulmasi eşya değişimi olması geriyor şuan eminim onun gerginligi
Ayyy şimdi daha mutlu oldum sağolasınKuzum tertemiz ferah bir eve gireceksin, tertemiz bir başlangıç yapacaksınduygularımızı biz seçeriz; sen de şuan tatlı bir heyecanı seç her şeyden mutlu olmayı seç. Kimbilir ne olacaktı da ne oldu; bunda gizli olan mucize ne; ayy çok heyecanlı
İşte gözlerin doldu ya; o kul sensinAllah sevmediğine günlerce aylarca isimlerini zikrettirir mi? Sen Allah'ın sevdiği kulu(kendini) nasıl sevmezsin? kibir değil şükür, bütün dünyevi kriterler kulların uydurduğu şeyler. Onlara göre kendinizi sınamayın bırak her şey olacağına varır
Okuduk Allah kabul etsin inşallahİsmim Feyza
1.kunfeyekun__
2. @Luluuu94
3. @Nana
4.Sur-es
5. N nerimanim
6.Pembe Lotus
7. @Kara_gozlum
8. newplanet newplanet
9. N Narinkimse
10.MoonfacedMom
11.MoonfacedMom anne
12.adessa01
13. @Tospaagtd
14. @telasememuresi
15. @telasememuresi anne
16. K Kubkubra
17. @pariko
18. C cansu_tr
19. HayatSevinceGuzel
20.eczhnm
21.Gulcan2904
22. @Nana b. Abla
23. @amazzon7
24. @memurhanim
25. @_Gulnihal_
26. @yellowkaya
27. @Kalimeeero
28. @farahzaynab
29. S sibellcim
30. @farahzaynab ark
31. @farahzaynab ark
Feyza 7.731
Bizler 7.713
Çok duygulandım, benim de gözlerim doldu, umarım Allah beni sever seviyordur bütün derdim o şuanda ❤ Allahın sevdiğini kabul ettiğini ben de ederim ne güzel söylemişsineczhnm canım Allah'ın sevgisini kazanmayı istiyoruz ya yani Allah bizi sevsin; peki sen Allah'ın sevdiği kulunu sever misin, sevmez misin?Allah dedi ki 'bu kulum beni çok anıyor, Ben ondan razıyım', sen o kula karşı ne hissederdin? Bütün ön yargılarını bırakıp bi tasavvur et yani hayal et, aklında canlandır ve sonra bana söyle, bekliyorum
Bende katilabilir miyim?hanımlar ramazanın son 10 günü ya büyük bir dua başlatacağım yine herkese sıralı okunacak 31-32 kişi oluruz muhtemelen kişi başı 10.000 civarı okuma düşer ama mucize ötesi olur abdestli okunacak. Fetih suresi ilk ayeti 313.489 defa❤
Okudum canım Allah kabul etsin
Okudum canım allah kabul etsin bütün dualarını ❤
Okudum allah kabul etsin insallah
Allah razı olsunOkuduk Allah kabul etsin inşallah
Feyza için okudum Rabbim kabul eylesinİsmim Feyza
1.kunfeyekun__
2. @Luluuu94
3. @Nana
4.Sur-es
5. N nerimanim
6.Pembe Lotus
7. @Kara_gozlum
8. newplanet newplanet
9. N Narinkimse
10.MoonfacedMom
11.MoonfacedMom anne
12.adessa01
13. @Tospaagtd
14. @telasememuresi
15. @telasememuresi anne
16. K Kubkubra
17. @pariko
18. C cansu_tr
19. HayatSevinceGuzel
20.eczhnm
21.Gulcan2904
22. @Nana b. Abla
23. @amazzon7
24. @memurhanim
25. @_Gulnihal_
26. @yellowkaya
27. @Kalimeeero
28. @farahzaynab
29. S sibellcim
30. @farahzaynab ark
31. @farahzaynab ark
Feyza 7.731
Bizler 7.713
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?