- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
- 598
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
Ramazanda isimiz ne , ibadet dışında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynn canim ben hatime baslicam bol bol da tesbihat cekerim sizlerle ohh insallah dualarimiz ibadetlerimiz kabul olur aminnnnnRamazanda isimiz ne , ibadet dışında
Bende öyle , artik hepsi ağzıma yapıştı, uykuya falana kadar tekrar tekrar okuyorum, için ferahliyorSeviyorum elimde hep tesbihat cekmeyi
Mükafatını da ona göre alacaksın emin ol ben de öyle günde 10.000-15.000 okudum❤❤Valla cani bana farketmiyo istersen 10.000 olsun
Bende öyle , artik hepsi ağzıma yapıştı, uykuya falana kadar tekrar tekrar okuyorum, için ferahliyor
Insallah bitanem o kadar herkese dua ediyirum ki bencillik yapmıyorum hep bana hep bana yapmıyorum duamda burda aklimda kalan herkese sonra tüm kadinlar kulübü uyelerine de diyr devam ediyirum duama tum musluman alemine eymeye calisiyorim rabbimdualarimizi kabul etsin inşaallahMükafatını da ona göre alacaksın emin ol ben de öyle günde 10.000-15.000 okudum❤❤
Anlamazlar gülüüüm ne kadar kendinden geçtiysenAyyy bak dün neoldu bi ara tesbihatimi kaybettim meger eltimde unutmusum esim diyorki ne ariyon diyom ki tesbihatimi demezmi bana altinini kaybetmissin gibi araniyon bende dedim altın değersiz kalir allah allah deyip getti
Aynn kafami yastığa koyuyorum dur 500 cekim diyorm bi bakiyom 3000 cekmisim bende buraya yazmiyirum tek tek adiniza bagisliyirumAnlamazlar gülüüüm ne kadar kendinden geçtiysen
4.000 canım günlük ona göre karar ver
Canım sayı yüksek Ramazanda bitirelim dersek yüksek sayı düşer, herkes karar versin ben her sayıyı okurum@newplanet canım günlük kaç düşüyor şimdi? Kaç gün sürecek
Newcim bence her gün için 2 kişi ise 2 kişiye okunsun. İlk sistem gibi belli sayı olsun. Diğer türlü herkes kafasına göre okuyor. En azından net bir şey olur. 4000 bana uygundurCanım sayı yüksek Ramazanda bitirelim dersek yüksek sayı düşer, herkes karar versin ben her sayıyı okurum
aynen ya... beşöAnlamazlar gülüüüm ne kadar kendinden geçtiysen
ebced sayı 239 121 olsun canım... bu sayıyı okursak mucizeler oluyorGünlük 4.000 civarı okuyacağız hatta 4.890 olursa ebced değerinin 10 katı olur öyle yaparız sayı netleşsin bölüştüreceğim
Günlük 1 kişiye bile okuyamayız 239.121 tane okuyacağız. Katılım artsa sayı düşer. 20 kişi olursak 11.956 düşer kişi başı onu da 3 günde okurlaraynen ya... beşö
ebced sayı 239 121 olsun canım... bu sayıyı okursak mucizeler oluyor
Canım benim için farketmez 1000 okuması 10 dak falan sürüyor günlük boş kaldıkça 10 dk 10 dk ayırır bitirmeye çalışırim birden bitiremem küçük çocukla22 kişiyiz
Kişi başı 10.869 düşüyor. Muhtemelen 2 günde okur çoğu günlük 5.434 olur günlük.
44 gün sürer Ramazana 31 gün var.
günlük 7.790 okurum derseniz Ramazana biter yani 30 günde.
Seçin
Sayı net olacak çünkü 1 eksik 1 fazla olmamalı. Okuma süresi ve sayısı belli olacak biraz daha disiplinliherkes söylesin başlayalımCanım benim için farketmez 1000 okuması 10 dak falan sürüyor günlük boş kaldıkça 10 dk 10 dk ayırır bitirmeye çalışırim birden bitiremem küçük çocukla
Ama herkesin sayısı belli olsun bari burada biri çok biri az olmasın
Sayı önemli mi aa bilmiyordum dikkat edeyim çünkü Garanti olsun diye 5-10 fazla okuduğum oluyorSayı net olacak çünkü 1 eksik 1 fazla olmamalı. Okuma süresi ve sayısı belli olacak biraz daha disiplinliherkes söylesin başlayalım