- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
-
Nanam sayı şuan 8830 muu yanlışlık olmasınÖyle yapmıyorum canım sayı 9564 ise mesela 9000 i okuyup kalani için duasını bekliyorum.
Bilmiyorum canım, tam okuyanlar var, etiketi görmeden eski sayıyı okuyanlarda olacaktır..Nanam sayı şuan 8830 muu yanlışlık olmasın
New 8830 yazmış da canım. Ben daha tamamlamadım sures için. Napsam bilemedimBilmiyorum canım, tam okuyanlar var, etiketi görmeden eski sayıyı okuyanlarda olacaktır..
8830 oku canım kişi sayısı arttı okumuştuk bir kısmımız onları hesaplayıp düştüm okumayanlara pay ettimNew 8830 yazmış da canım. Ben daha tamamlamadım sures için. Napsam bilemedimNew gelince sorayım en iyisi.
Tamam kuzucum8830 oku canım kişi sayısı arttı okumuştuk bir kısmımız onları hesaplayıp düştüm okumayanlara pay ettim
Bundan sonra her okuyana soracak miyiz kaç sayı okudu diye, etiketlere bakmayan bir grup var8830 oku canım kişi sayısı arttı okumuştuk bir kısmımız onları hesaplayıp düştüm okumayanlara pay ettim
Nana canım elimden geleni yapıyorum gerisi de herkesin kendiyle Rabbi arasındaBundan sonra her okuyana soracak miyiz kaç sayı okudu diye, etiketlere bakmayan bir grup var
Tamam canım fazla kısmı kumbaraya koyarımBen kendim için fazla okumuşum o sayıyı görmedim 9585 okudum
@newplanet canım senin dediğin şekilde duasını yapacak , aradım söyledimBen kendim için fazla okumuşum o sayıyı görmedim 9585 okudum
Olmaz öyle şey, biz konuştukTamam canım fazla kısmı kumbaraya koyarımüzülme lütfen 8. Sıra benim dua sıram onda da sana okuruz
Tamam o zaman bir dua daha buldum yapan kadının 5 yaşında çocuğu varmışOlmaz öyle şey, biz konuştuk
Onuda yapalım, rabbim isteyen herkese versin inşAllahTamam o zaman bir dua daha buldum yapan kadının 5 yaşında çocuğu varmışdua sayesinde olmuş
Aaa sakın beni unutmayın onu yaparkenTamam o zaman bir dua daha buldum yapan kadının 5 yaşında çocuğu varmışdua sayesinde olmuş
Rabbim tez zamanda sanada nasip etsin inşAllah, uykusuz kaldığında şikayetlerini dinlerizAaa sakın beni unutmayın onu yaparken
çok isterim yapmayı bu duayı @newplanetTamam o zaman bir dua daha buldum yapan kadının 5 yaşında çocuğu varmışdua sayesinde olmuş
Kuzum sen saffat süresini duydun mu?çok isterim yapmayı bu duayı @newplanet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?