- 18 Ocak 2017
- 187
- 601
- 53
- 36
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
Ben bugün 9197 tane okudum. Allah kabul buyursun.Allah kabul etsin inşallahCanım o zaman günlük 9.197 tane oku günlük❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bugün 9197 tane okudum. Allah kabul buyursun.Allah kabul etsin inşallahCanım o zaman günlük 9.197 tane oku günlük❤
canım benim rabbim dualarımızı kabul edip evlat sevincini bizede yaşatsın hayırlı bir şekildeİsmim Neriman duam:
Yüce Mevlam dan herkesin dualarını hayırlısı ile kabul olunmasını ve benim gibi çocuk isteyen herkese sağlıklı bir şekilde hayırlı evlatlar nasip etmesini dilerim.
Ailemin mutlu huzurlu ve sağlıklı bir şekilde bir arada yaşamasını istiyorum.
Bedenimizdeki hastalıklar için senden şifa istiyorum yarabbim...
@newplanet
Oruçlu musun canım?Kızlar benim zikir çekmeye başladığımda kalbim çarpmaya ağrımaya başlıyor. Acaba bana mi öyle geldi dedim. Bugün kendimi denedim. Zikre başlayınca kalp ağrim başladı yine. Sizce bana mi öyle geliyor bunun bir anlami olabilir mi
Evet orucluyumOruçlu musun canım?
Ondan oluyor canım, mümkünse sayının çok kısmını iftardan sonra oku, kalanını gün içinde okusan sorun kalmazEvet orucluyum
Canim 8.830 degilmiydi?27 kişi olduysak yeni sayı;
Dua Sahibi: 8.865
Diğerleri: 8.856
@newplanet canım doğru mudur? Kesin onay için senden haber bekliyoruz
kaç olucak sayı acaba??Canim 8.830 degilmiydi?
Canım o süreyya ablama okunurkendi, bitirenler vardı. Kalan sayılar bölündü new gelince netleştirCanim 8.830 degilmiydi?
Sures için 8830 canım yarın değişecek
Canım bak mesajı buMsj larda öyle okudum ben
Kaçırmışım kusura bakma canım yaCanım bak mesajı bu
Olurmu canım ne kusuruKaçırmışım kusura bakma canım ya