- 23 Haziran 2017
- 5.052
- 10.057
- 208
- 36
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
-
Yok canım aynı sayılar ben yanlış yazdığımın farkında değilimCanım sayilar değişti mi
Luluda farkliydi
Çabucak bitti kuzum olsunKızlar kaçırmışım kalan yapmissiniz
Aynen canımCanım 9.564 yazacağıma yanlışlıkla 9.864 yazılmış olmalı, değil mi @newplanet
aaaaa bende gördüm değişik rüyalarKonu dışı olacak ama çok güzel anlamlı bir rüya gördüm tabirlere baktım çok güzel seylere yorumlanıyor
Hiç daha önce görmediğim bi rüyaydı
Ben okuduğum esmaya yordum ıyi geldi hem bana hem ruhuma Allah razı olsun dua kardeşim iyiki vesile oldun bizlere❤❤
@newplanet
maşallah canım bu aradaKonu dışı olacak ama çok güzel anlamlı bir rüya gördüm tabirlere baktım çok güzel seylere yorumlanıyor
Ben okuduğum esmaya yordum ıyi geldi hem bana hem ruhuma Allah razı olsun dua kardeşim iyiki vesile oldun bizlere❤❤
@newplanet
Konu dışı olacak ama çok güzel anlamlı bir rüya gördüm tabirlere baktım çok güzel seylere yorumlanıyor
@newplanet
Rüya dedinde bende çok güzel rüya gördüm dün ❤Konu dışı olacak ama çok güzel anlamlı bir rüya gördüm tabirlere baktım çok güzel seylere yorumlanıyor
@newplanet
canım benim okumam da yarın bitmiş olucak inşallah...Ben ve ablamda okuduk, rabbim kabul etsin ❤
maşallah hepimize.. mübarek ramazan ayındayız... 10.000 yakın ya fettah okuyoruz her gün.... dualarımızın niyetlerimizin olucağına dair işaret bunlar.... tekrar maşallahKızlar ben de güzel rüya gördüm
Amiin Amiin İnşallahhmaşallah hepimize.. mübarek ramazan ayındayız... 10.000 yakın ya fettah okuyoruz her gün.... dualarımızın niyetlerimizin olucağına dair işaret bunlar.... tekrar maşallah
içimden öyle geçti canım benimAmiin Amiin İnşallahhhepimizin duası kabul oldu sevincini yaşatsın Allah
Ben den yana sıkıntı yok.... mübarek aylar nasiplensinKızlar 1 kişi daha katılmak istiyorbaşladık ama ne yapsak
Benden yanada sıkıntı yokKızlar 1 kişi daha katılmak istiyorbaşladık ama ne yapsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?