- 23 Haziran 2017
- 5.052
- 10.057
- 208
- 36
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
Artık çıkmak yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tabikide alalım.. ya fettah ile herkes kavuşsun dileklerineCanım kızlar kabul ederse alalım seni de
Allah razı olsun canım... rabbim okuyan herkesin yüzünü güldürsün tez vakittekunfeyekun__ arkadaşımızın niyetine okudum Allah kabul etsin canım
ahhhh canımsın ya..şükürler olsun rabbime bunu nasip ediyor bizlereDua destek kardeşiniz yonca geldi kızlar yardıma ihtiyaç varsa herzaman burdayim
Canım okuyanlar vardı o yüzden hesap iyice karışmasın diye gidenin sayısını gelen iki kişiye pay ettim. Bu gün 9963 okuyun yarın akşam lulu için okunurken sayılar son defa değişecek❤❤@newplanet canımm şimdi kişi başı okunacak 9963 adet dimi kesin olarak son girenlerle hesaplanan bu dimi yanlışlık yapmayayım
TamamdırCanım okuyanlar vardı o yüzden hesap iyice karışmasın diye gidenin sayısını gelen iki kişiye pay ettim. Bu gün 9963 okuyun yarın akşam lulu için okunurken sayılar son defa değişecek❤❤
Amin insaallah benimde hasretle yanip tutuşup durduğum evlat hasretim var anlarim siziRabbim seninde niyetini kabul eylesin
Canım özel mesajda konuşmuştuk seninle 4bin den fazla olursa ben katılamam yetişemem demiştim. Asla kul hakkına girmek istemem, kimseyi üzmek istemiyorum. Bugünün sayısını okuyabilirim seve seve. Bana okunmasının önemi yok.kızlar biri çıktı saat 24.00 a kadar biri gelmezse dua sahibi 437, diğerleri de 433 daha okuyacak bırakana artık hakkım helal değil kusura bakmayın
Hayır Başka kişi aldık yerine okuma sakın iyice karışmasın ortalık. Bundan sonra çıkana helal değil dedim. 24 saat başında bekliyorum sayı karışmasın hak geçmesin duada kurnazlık yapılmasın okusun haberi olsun sözünde dursun, kaç kişi okursa kaç olur biri çıkarsa kaç düşer 2 kişi gelirse sayı ne olur, unutur da 3 gün sonra gelip ' bizim bi dua işi vardı sahi o ne oldu yaa' derlerse ne derim keyfi hareketlerinizin, kendinizi incitememenizin bana yansıması böyle oluyor; bilinCanım özel mesajda konuşmuştuk seninle 4bin den fazla olursa ben katılamam yetişemem demiştim. Asla kul hakkına girmek istemem, kimseyi üzmek istemiyorum. Bugünün sayısını okuyabilirim seve seve. Bana okunmasının önemi yok.
Canim okudum rabbim dualarini kabul makbul etsin sana ve bizlere rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin@newplanet canımm şimdi kişi başı okunacak 9963 adet dimi kesin olarak son girenlerle hesaplanan bu dimi yanlışlık yapmayayım
inşallah bu hatimle bu mübarek günlerde sende kavuşursun canım benim evladınaAmin insaallah benimde hasretle yanip tutuşup durduğum evlat hasretim var anlarim sizi
hepimizin niyetleri kabul olsun canımkunfeyekun__ için okudum allah kabul etsin insallahhh .
tez vakitte kavuşalım ve burayada yazmak nasip olsun evladımız kucağımızdayken tekrar dönüp bu sayfalara bakıp tebessüm ile okumayı.. @newplanet e tekrar dua etmek.. vesile olduğu içinCanim okudum rabbim dualarini kabul makbul etsin sana ve bizlere rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin
maşallah sana canımdilhun ✔
lulu ✔
nana bitmek üzere
Canım hepsine mi okumaya başladındilhun ✔
lulu ✔
nana bitmek üzere
Canım ben duramıyorum bi okumaya başladım mı bazı dualara 2 kişilik giriyorumCanım hepsine mi okumaya başladın