- 30 Ocak 2018
- 2.339
- 3.103
- 133
- 34
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
-
Ama o kadar söyledik. Bu kul hakkıdır.kızlar biri çıktı saat 24.00 a kadar biri gelmezse dua sahibi 437, diğerleri de 433 daha okuyacak bırakana artık hakkım helal değil kusura bakmayın
Süre ne kadar 1 gun mu?kızlar biri çıktı saat 24.00 a kadar biri gelmezse dua sahibi 437, diğerleri de 433 daha okuyacak bırakana artık hakkım helal değil kusura bakmayın
Evet canım 24 saat yani akşam 20.00'da başlıyor ertesi gün 20.00'a kadarSüre ne kadar 1 gun mu?
O zaman girebilirim hala yer varsa 1 günden kısa ise zor okurum. 1 gün iyiEvet canım 24 saat yani akşam 20.00'da başlıyor ertesi gün 20.00'a kadar
Hemen başlıyorum duasina bakıp ❤memurhanim canım buradayız dilhunun duası için yarın akşam 20.00 a kadar 9.963 tane ya FETTAH okuyacaksın❤❤
0900 memurehanim dua destek hattıDua destek kardeşiniz yonca geldi kızlaryardıma ihtiyaç varsa herzaman burdayim
Biri bulunmuş tamam o zamanHemen başlıyorum duasina bakıp ❤
Katılmak istersen sen de katıl bize.Biri bulunmuş tamam o zamanAllah kabul etsin ben sayıyı bozmayayim. Durumda 1 kişi istenince yazayım dedim
Canım kızlar kabul ederse alalım seni deBiri bulunmuş tamam o zaman ❤ Allah kabul etsin ben sayıyı bozmayayim. Durumda 1 kişi istenince yazayım dedim
Bu sefer artmasın, ben okurum bir kişi fazla yarın artarkızlar biri çıktı saat 24.00 a kadar biri gelmezse dua sahibi 437, diğerleri de 433 daha okuyacak bırakana artık hakkım helal değil kusura bakmayın
Tamam o zaman sorun olmazsa gireyim 1 gün iyimemurhanim ve Jawlensky biriniz 4981 okuyun diğeriniz 4982
Yetiştiremeyen olursa destek atarsınız. Yarın akşam 25e böleriz
Ben 4981 okuyorum gülnihal kalanı sen tamamla cnmTamam o zaman sorun olmazsa gireyim 1 gün iyi
Bana da 4982 düşüyor o zaman. Okurum birazdan inşaallahBen 4981 okuyorum gülnihal kalanı sen tamamla cnm
2 kişi geldi kimse fazla okumasınBu sefer artmasın, ben okurum bir kişi fazla yarın artar
Gördüm canım, Allah razı olsun, gelsinler yeterki bir daha çıkan olmasın2 kişi geldi kimse fazla okumasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?