bugüne kadar daha hiç farklı anda yatmadık eşim bana uykum geldi askım derse tmm derim yatarız ben ona dersem askım uykum geldi die o da tmm der ve yatarız:)
mervish ne güzel işte,sonuna kadar öyle olur inşallah,bizde öyleyiz ama bazen istisnalar oluyor..yerimseniben
normalde eşimle birlikte yatardık ama uykusu gelmiyorsada zorla yatırcak değilim adamı:roflol: oda beni zorlamaz ama şu an hamile olduğum için sanıyorum saat 10-11 gibi yatmasam uykumu alamıyorum eşimde oturuyo tv izliyor benm gidiyorum yatak odasında yatıyorum evlendiğim ilk zamanlar içim hiç rahat olmazdı acaba bişeymi seyretçek işte erotik şeyleremi bakçak diye uyuyamazdım yataktan kalkar gizli gizli kontrol ederdim ama şimdi Allah şükür böyle bi problemim kalmadı çünkü şükürki hiç böle bişey yakalamadım :Saruboceq:
slm lar ben 4 senelik evliyim ilk iki sene beraber yatmak hic sorun olmuyordu ki ne zaman bilgisayar aldik hersey alt ust oldu gece 4-5 kadar uymuyor esim eh sabahta gec kalkiyor ilk basta sorun degildi ama bi sure sonra biktim bi aile duzeni diye bisey kalmadi dedim belki cocugumuz oldugunda degisir ama MALESEFFFF biktim artik bende herkes gibi kocamla beraber yatip gun icindeyse bos vakitlerimizi aile gibi gecirmek istiyorum.Ne denediysem olmadi kizdimm olmadi anlaysli,kustum,sevgiyle yaklastimm OLMUYORRRRRR.
NE YAPMAM GEREKIR BANA BI AKIL VERINNNN
TSK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?