Ya çok acil bi bakın lütfeeen

Ha anladım insalalh olur canım kaç aylık evlisin bende senin gibiyim yada daha fazla takıyorum bir midem veya sırtım agridiginda tamam işte hamileyim diyorum ama işte değilim . O yzunden bıraktım şuan adet günümü bekliyorum eğer gecikme olursa tamam benimde 28 günde adet oluyorum bakalım bu ay ne olacak çok merak ediyorum çünkü Dr bana duphaston yazdı bir ay kullandım bu ay kullanmadım . Ama bu önceki haftalarda yumurtlama gününde baya bir göğüs belim ayaklarım soğuktu ağrıyordu ve tırnaklarım çabuk uzadı .ya İnşallah gebeyim banada supriz olacak yinede bilmiyorum karın altim okadar çok ağrıyor ki nedenini bilmiyorum ilk defa böyle oldu vallahi .1 Nisan'da adet olmazsam rabbimin mucizeyle ol derse olur da işte ozmaan gebeyimdir

Çok teşekkür ederim canım inşallah rabbim en kısa zamanda sana nasip ederseniz yürekten dua ediyorum umudunu yitirme sakın

Canım ne diyelim allahtan Ümit kesilmez en kısa zamanda mucizelerimize kavuşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…