- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.043
- 138
- Konu Sahibi Summer-girl
-
Huy huy huy... Uyumu yakaladiysaniz summer girl gerisi tın....
Konuma uygun bir atasozu/ozdeyis falan yok muydu?
Neyse konuyla ilgili son yorumumu yapayım. Siz bu adamın karakter eğitim görgü kültür gibi özelliklerini çok beğenmişsiniz. Böyle iyi özelliklere sahip birini tipi yüzünden elemek istemiyorsunuz. Maalesef sorun da bu. Herşey birarada oldukça zor. Hem boylu poslu yakışıklı olsun hem eğitimi mesleği karakteri iyi olsun. Bir yerden beklentilerinizi düşürmeniz gerekiyor. Şu da var zaten adam bu özelliklerle bir de boylu poslu olsa belki sizinle ilgilenmiyecekti kim bilir.Amacinizin bu olmadigindan suphem yok, yanlis anlamayin lutfen.
Olmaz mi? Ben mesela hep kendimden örnek veririm boy konularina. Boyuma göre boy buldum da huyuma göre huy bulamadım... Ondan huy onemli guzel bacimKonuma uygun bir atasozu/ozdeyis falan yok muydu?
Ilahi miss iyi güldümBodur horoz her daim cücük kalır
Sen diğer konuda hırsını alamayıp buraya mı geldin190 lık mı istersin şekerim
165 sana göre uzun bir boy zaten
Yorumunuzu okurken bi gülme geldiSizin alt bilincinizde uzun boylu çocuk dünyaya getirme isteği var, bu konuyu daha önceki konunuzda da açıklamıştım. Hitler de kara kuru ufak tefek bir adamdı ama sarışın mavi gözlü uzun boylu üstün Alman ırkına gönül vermişti :) insanın doğal seçilimi için bu eleme gerekli… Yalnız bir de hayatın gerçekleri var, ilk eşim 190 cm bir adamdı, boyu devrilsin dedirtti; şimdiki eşim 180 cm diyorum ki gölgesinde yaşlanırım inşallahanladınız umarım beni…
Ama benim boyum da orta/uzun, topuklu giyince kafa kafaya geliyorsanız erkek uzunmuş hissiyatı uyanmıyor :) benim de her daim uzun boy ve düzgün burun takıntım olmuştur… Benim de burnum pek güzel değil, gelecek neslim için daha güzel bir genetik peşindeyim :)Yorumunuzu okurken bi gülme geldisizin iki eşinizde uzunmuş ki
Ama o işler sadece genetiğe bakmıyor ki dedem ananem kısacık insanlar Dalyan gibi dayımlar var , yada burnu size çekerseAma benim boyum da orta/uzun, topuklu giyince kafa kafaya geliyorsanız erkek uzunmuş hissiyatı uyanmıyor :) benim de her daim uzun boy ve düzgün burun takıntım olmuştur… Benim de burnum pek güzel değil, gelecek neslim için daha güzel bir genetik peşindeyim :)
Hepsi etken, ama genetik miras sandığınızdan daha belirleyici. İki tarafta da uzun boy geni vardır mutlaka yoksa kısa boylu iki insandan uzun çocuklar olmuyor :) burnu bana çekmesin ya babasının burnu daha güzel :) Allah’ın takdiri katılıyorum, biz elimizden geleni yapıyoruz :) şaka bir yana sağlıklı olsun Allah’ın izniyle gerisi hallolurAma o işler sadece genetiğe bakmıyor ki dedem ananem kısacık insanlar Dalyan gibi dayımlar var , yada burnu size çekersetam tersi uzun çiftlerden kısa kalan çocuklar da çıkabiliyor çok örneğine şahit oldum… güzel beslenme, spor, güzel bi gelişim imkanı sunmak da çok önemli bence :) En önemlisi de Allah’ın takdiri :)
O gen varsa da evlenirken kısalarmış sonuçta genlerini bilemeyiz kiHepsi etken, ama genetik miras sandığınızdan daha belirleyici. İki tarafta da uzun boy geni vardır mutlaka yoksa kısa boylu iki insandan uzun çocuklar olmuyor :) burnu bana çekmesin ya babasının burnu daha güzel :) Allah’ın takdiri katılıyorum, biz elimizden geleni yapıyoruz :) şaka bir yana sağlıklı olsun Allah’ın izniyle gerisi hallolur
Amin inşallah önemli olan sağlık, geri kalan her şeyin bir tercih edeni hep vardır. Sizin de gönlünüze göre olsun inşallahO gen varsa da evlenirken kısalarmış sonuçta genlerini bilemeyiz kişans nasip işi :) gönlünüzdeki şeyler gerçek olur inş iyi geceler
Rica ederim2 kişi daha alintiladi tamam kisaymis erkeğe göre teşekkür ederim
Kız konu benim değil kiRica ederimZorunuza gidiyorsa yorumlar konu açmayın.
Kız konu sahibinden daha fazla içerlenmissin ozaman sana ait olmayan bir yorumu alıntılayarakKız konu benim değil kiAyy nasıl zoruma gitti günlerdir yemek sürmedim ağzıma
Sen bana yazdın bacım iyi bak beni alıntıladın en başından beri neyse anlaşılan yanlış anlasilma valla okadar ugrasım var ki burada ki mesajı kafama takmam yani hadi hayırlı bayramlarKız konu sahibinden daha fazla içerlenmissin ozaman sana ait olmayan bir yorumu alıntılayarak
Kısa boylu erkek hmm. Bence bir erkek 180 190 falan olmalı bana göre xdBir baska kitadan gorustugum ve bir sure sonra yuz yuze gorusecegim beyefendinin boyuyla ilgili sancilarim vardi ve bununla ilgili konu acmistim gecmiste. O gunden beri kendisine bunu hic sormadim cunku once icini tahlil etmek istedim.
2 gun once konusu acildi ve 1.65 oldugunu ogrendim. Bu durumda aramizda birkac cm var. Ben 1.63'um. Uzun boylu adamlardan hoslaniyordum ama hicbir rahatsizlik duymadim bunu duyunca cunku bana yaklasimi cok guzel ve bunu heba etmek istemiyorum.
Ancak kaygilarim yok degil. Ya gordugumde boydan olumsuz etkilenirsem? Tum guzellikler cop olacak bu durumda ve bunun gerceklesme olasiligi beni tedirgin ediyor. Ya tum buyu bozulursa gercekten?
Eee, topuklu ayakkabi giyersem ondan uzun olacagim bir de. Pofff!
Boy konusunda bahtsizim, bunu anladik da ayak numarasi da buyuk degil ve heyheyler benimle.
Onu diyorum işte, ben Pacino dan epey uzunum ama sorun etmem, o ederse de omurgamdan kestirip kısalırım nolcakFiziksel ozellik odakli cok degilim ama tedirginim de iste. Garip bir durum.
Al Pacino 1.70 bu arada. Kisa degil, normal yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?