Ya buyu bozulursa?

Amacinizin bu olmadigindan suphem yok, yanlis anlamayin lutfen.
Neyse konuyla ilgili son yorumumu yapayım. Siz bu adamın karakter eğitim görgü kültür gibi özelliklerini çok beğenmişsiniz. Böyle iyi özelliklere sahip birini tipi yüzünden elemek istemiyorsunuz. Maalesef sorun da bu. Herşey birarada oldukça zor. Hem boylu poslu yakışıklı olsun hem eğitimi mesleği karakteri iyi olsun. Bir yerden beklentilerinizi düşürmeniz gerekiyor. Şu da var zaten adam bu özelliklerle bir de boylu poslu olsa belki sizinle ilgilenmiyecekti kim bilir.
Doğru kişiyi bulmak zor mesele çünkü önümüze gümüş tepsiye en mükemmeli sunulmuyor.sizi anlıyorum biraz gerginlik var. Akışına bırakın. Beğenirseniz olur beğenmezsen olmaz. Bu güne kadar da olumsuz görüşmeleriniz olmuştur. Ne oldu unuttunuz gitti. Kısmetse bu olur olmazsa başkası belki de hiç olmaz. Rahatlık önemli.

190 lık mı istersin şekerim
165 sana göre uzun bir boy zaten
Sen diğer konuda hırsını alamayıp buraya mı geldin Komiksin gerçekten. Ayrıca benim şu anki erkek arkadaşımın boyu zaten 1.85. İki taraf da memnun olduğuna göre seni ilgilendiren bir şey yok yani.

Aynı şekilde konu sahibi de karşı taraftan etkilenirse kimseyi ilgilendiren bir durum olmaz. Ben kendi açımdan yorum yaptım. Sürekli insanlara sataşmaktan vazgeç.

Yorumunuzu okurken bi gülme geldi sizin iki eşinizde uzunmuş ki zaten

Yorumunuzu okurken bi gülme geldi sizin iki eşinizde uzunmuş ki
Ama benim boyum da orta/uzun, topuklu giyince kafa kafaya geliyorsanız erkek uzunmuş hissiyatı uyanmıyor :) benim de her daim uzun boy ve düzgün burun takıntım olmuştur… Benim de burnum pek güzel değil, gelecek neslim için daha güzel bir genetik peşindeyim :)

Ama o işler sadece genetiğe bakmıyor ki dedem ananem kısacık insanlar Dalyan gibi dayımlar var , yada burnu size çekerse tam tersi uzun çiftlerden kısa kalan çocuklar da çıkabiliyor çok örneğine şahit oldum… güzel beslenme, spor, güzel bi gelişim imkanı sunmak da çok önemli bence :) En önemlisi de Allah’ın takdiri :)

Hepsi etken, ama genetik miras sandığınızdan daha belirleyici. İki tarafta da uzun boy geni vardır mutlaka yoksa kısa boylu iki insandan uzun çocuklar olmuyor :) burnu bana çekmesin ya babasının burnu daha güzel :) Allah’ın takdiri katılıyorum, biz elimizden geleni yapıyoruz :) şaka bir yana sağlıklı olsun Allah’ın izniyle gerisi hallolur

O gen varsa da evlenirken kısalarmış sonuçta genlerini bilemeyiz ki şans nasip işi :) gönlünüzdeki şeyler gerçek olur inş iyi geceler

O gen varsa da evlenirken kısalarmış sonuçta genlerini bilemeyiz ki şans nasip işi :) gönlünüzdeki şeyler gerçek olur inş iyi geceler
Amin inşallah önemli olan sağlık, geri kalan her şeyin bir tercih edeni hep vardır. Sizin de gönlünüze göre olsun inşallah

Kız konu sahibinden daha fazla içerlenmissin ozaman sana ait olmayan bir yorumu alıntılayarak
Sen bana yazdın bacım iyi bak beni alıntıladın en başından beri neyse anlaşılan yanlış anlasilma valla okadar ugrasım var ki burada ki mesajı kafama takmam yani hadi hayırlı bayramlar

Kısa boylu erkek hmm. Bence bir erkek 180 190 falan olmalı bana göre xd

Boy konusunu takıntı yapacaksan keşke önceden sorsaydin şimdi uzun süre konuşmussunuz belli ki bu saatten sonra boyun kısa diye vazgeçiyorum demek olur mu bilemedim . Bence senin boyunla uyumlu yani illa erkek 10 cm uzun olacak diye bişey yok. Benim de eşimle aramda 5 cm filan vardır en fazla. Ayakkabı no konusunda ise şöyle diyeyim boyu değil işlevi önemli sözü çok doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…