- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.043
- 138
- Konu Sahibi Summer-girl
-
Şey evet doğrudurkocam 193 boy 45numara ayak ve uzun burun
Canım şöyle ilk eşim uzun boy kriterime daha uygundu. Boyum 169 cm, topuklu da giysem adama erişemiyordum vs. 2. Eşim 180 cm 10 cm topuklu giysem adamın omzuna elimi atıp “kanka naber” yapabiliyorum :) ama ilk eşim ciğerimi söktü vakti zamanında hani derler ya “boyu devrilsin” ne önemi var artık onun uzun boyunun geniş omzunun vs, şimdi o kadar mutluyum ki 180 cm adam bana ulu Çınar gibi geliyor. Anlatmak istediğim buydu
Yüzyüze gelmediğimiz insanlarla romantik veya heyecanlı diyaloglara girmeyi doğru bulmuyorum. Kendinizi kaptırmayıp normal sohbet etseydiniz iyi olurdu. Beğenmezsem bütün güzellikler boşa gidecek yazmışsınız ya, işte bu kötü bir duygudur herhalde, inşallah olumlu sonuçlanır da hayalkırıklığını yaşamazsınız
Mesele genetik miras. Üreme tercihlerimizi de belirleyen bu. Hitler üreyerek olmasa da “sarışın, renkli gözlü, uzun boylu Alman kız ve erkekler” hayalini açıkça paylaşarak kendi üstün ırk tanımını yapmıştır, kendisi ise kara kuru, kısa boylu bir adamdır. Yani gelecek nesillerin bizden daha güzel, sağlıklı, şu bu olmasını isteriz. Uzun boy da genetik olarak tercih ettiğimiz bir opsiyon.Hitler kismi neydi, ben onu anlayamadim.
Eee ne zaman buluşcaksınız artık herkes merak ediyor
Mesele genetik miras. Üreme tercihlerimizi de belirleyen bu. Hitler üreyerek olmasa da “sarışın, renkli gözlü, uzun boylu Alman kız ve erkekler” hayalini açıkça paylaşarak kendi üstün ırk tanımını yapmıştır, kendisi ise kara kuru, kısa boylu bir adamdır. Yani gelecek nesillerin bizden daha güzel, sağlıklı, şu bu olmasını isteriz. Uzun boy da genetik olarak tercih ettiğimiz bir opsiyon.
OkBunun benimle alakası yok
Ya ayakla ilgisi yok boyu kisa olanin oluyo genelde dertlenme boya gitmeyen oraya gidyo sanirimO ihtimallerin tansiyonumu ziplatmasi
Boy benim icin onemli degildir.169 um 165 biriyle olabilirim.
İnsanlar İnternet ortamında boylarını biraz uzun söyleme eğilimindeler. 5 hatta 10 cm fazla söyleyenler var. Bu adamın boyu max 1.65.Biraz daha kısa biriyle karşılaşırsanız şaşırmayın.
Bu konuda hem kendi tecrübelerim hem de başka birçok kişinin tecrübelerin göre bir yorum yaptım. Amacım umutsuzluk aşılamak değil. Zaten siz görüşünce ne olduğunu göreceksiniz.Yuregime daha cok su serptiginiz icin ne kadar tesekkur etsem az gercekten.
Bu konuda hem kendi tecrübelerim hem de başka birçok kişinin tecrübelerin göre bir yorum yaptım. Amacım umutsuzluk aşılamak değil. Zaten siz görüşünce ne olduğunu göreceksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?