Ya buyu bozulursa?

Sırf boyu kısa diye tüm güzel özelliklerini çöpe atmak olmaz :)

Böyle güzel bir uyum yakalamak kolay değil, sadece iyi yanlarına odaklanın derim. Her şey gönlünüzce olsun

Kesinlikle kolay degil ve guzelliklere odaklanacagim.

Cok tesekkur ederim.

Valla ben aynı adamı ilk görüşümde beyaz atlı,mavi gözlü yakışıklılık abidesi, sonraki görüşümde domates suratli sivilceli ergen tipli, bir sonraki görüşümde tatlı suratlı, en son görüşümde de orta yaşlı gibi gördüm.
Yakın tarihte yine vuslat var, bakalım bu sefer nasıl gelecek bana
Sen de benim gibiysen adama bakış açın boyun posun önüne geçecektir. Mesela benim bebe aslında hep aynı, her gelişinde bir ton forograf çekiyoruz, biri ile bir sene önceki arasında fark yok - dışarıdan bakana. Ama işte benim hisler devamli oynuyor, adama uyuz oldukça / sevgim arttıkça baktığım adam da değişiyor . Belki sende de böyle olur, adam seni mutlu ettiği sürece gözüne LeBron James gibi görünür belli mi olur bu isler? Aşk da bir çeşit illüzyon

Şom ağzımı açmayım açmayım dedim ama kehanetim geldi. Boyu kısa erkekler meme ve poposu olmayan kadınlar gibi hissediyorlar bence. İki cinsiyetten de iki eksikliği yaşayanlarla bu meseleleri konuştuğum kişiler oldu. Ve bu eksiklik duygusu duygusal ilişkilerde onları alttan alan ılımlı taraf yaparken esasında bu eksiklik onları özlerinde öfkeli yapıyor. Büyük sallamış gibi duruyorum ama tanıdığım üç kişinin de böyle olduğunu farkedince çıkarıma dönüştürdüm. Umarım güzel geçer ve ben yanılırım

Bir yerinin büyüklüğü ile ayak numarasının alakası yok o şehir efsanesi galiba

Kadın için iyi erkek için 1.65 evet kısa bi boy ama Allah vergisi o da 1.50 kızla evlenirse sorun olmaz

canım valla ne yalan söyleyeyim dış görünüş elbette önemli. ilk intibayı genelde dış görünüş oluşturuyor.

ben kendim minnak minyon biriyim, o yüzden karşımdaki adamın illa 1.80 boyu olacak falan diyemem,sadece kalıplı,yapılı dursun,ve topuklu giydiğimde yine benden uzun olsun yeter benim için.

ancak sen 2 cm den bahsediyorsun,bu da topuklu giyerken sana sıkıntı yaşatır bence, çünkü bu konuları önemseyen birisin.

huyu hoşuna gitmiş,ısındım diyorsun, çok güzel,bence bir şans vermelisin :)) buluştuğunuzda bakarsın,''valla yemişim boy farkını falan,ben sevdim bu adamı devam edeyim '' mi diyeceksin,yoksa ''yok cidden içime sinmedi'' mi diyeceksin.

bize de haber ver olur mu :))

kendini de hiçbir şey için zorlama, karşındakini kırma,saygılı oy yeter. olmazsa olmaz yapacak bir şey yok :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…