- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.043
- 138
- Konu Sahibi Summer-girl
-
Olmicam de kendini kötüye şartlandırma
Ayaklara gelinceeeeYok, yok, sartlandirmiyorum hic.
Sırf boyu kısa diye tüm güzel özelliklerini çöpe atmak olmaz :)
Böyle güzel bir uyum yakalamak kolay değil, sadece iyi yanlarına odaklanın derim. Her şey gönlünüzce olsun
O zaman boşverin büyü falan bozulma aklınıza olmadık düşünceler getirmeyin olumlu bakın öyle olsunBen de bu dusunceyle boyunu hic sormamistim su ana kadar. Icini oncelikle kesfetmek istedim cunku.
Asma yüzünü yav
Asma yüzünü yavbin bir türlü yolu var ayak boyunu uzatmanın cinsellikte okudum hep
Amerikan pastası filminde diyordu yaAyaklara gelinceeeeboşveeeeer işlevi önemli
Kızzz konuşturma beni şimdi bdv de cinsellik konuşuyom diye banlayacaklarBasa gelen cekilir. Ne yapalim artik.
Amerikan pastası filminde diyordu ya
Çekicin boyu degil çaktığı çivi önemlidir
2 kişi daha alintiladi tamam kisaymis erkeğe göre teşekkür ederimErkek için kısa bence 165
Bir baska kitadan gorustugum ve bir sure sonra yuz yuze gorusecegim beyefendinin boyuyla ilgili sancilarim vardi ve bununla ilgili konu acmistim gecmiste. O gunden beri kendisine bunu hic sormadim cunku once icini tahlil etmek istedim.
2 gun once konusu acildi ve 1.65 oldugunu ogrendim. Bu durumda aramizda birkac cm var. Ben 1.63'um. Uzun boylu adamlardan hoslaniyordum ama hicbir rahatsizlik duymadim bunu duyunca cunku bana yaklasimi cok guzel ve bunu heba etmek istemiyorum.
Ancak kaygilarim yok degil. Ya gordugumde boydan olumsuz etkilenirsem? Tum guzellikler cop olacak bu durumda ve bunun gerceklesme olasiligi beni tedirgin ediyor. Ya tum buyu bozulursa gercekten?
Eee, topuklu ayakkabi giyersem ondan uzun olacagim bir de. Pofff!
Boy konusunda bahtsizim, bunu anladik da ayak numarasi da buyuk degil ve heyheyler benimle.
canım valla ne yalan söyleyeyim dış görünüş elbette önemli. ilk intibayı genelde dış görünüş oluşturuyor.Bir baska kitadan gorustugum ve bir sure sonra yuz yuze gorusecegim beyefendinin boyuyla ilgili sancilarim vardi ve bununla ilgili konu acmistim gecmiste. O gunden beri kendisine bunu hic sormadim cunku once icini tahlil etmek istedim.
2 gun once konusu acildi ve 1.65 oldugunu ogrendim. Bu durumda aramizda birkac cm var. Ben 1.63'um. Uzun boylu adamlardan hoslaniyordum ama hicbir rahatsizlik duymadim bunu duyunca cunku bana yaklasimi cok guzel ve bunu heba etmek istemiyorum.
Ancak kaygilarim yok degil. Ya gordugumde boydan olumsuz etkilenirsem? Tum guzellikler cop olacak bu durumda ve bunun gerceklesme olasiligi beni tedirgin ediyor. Ya tum buyu bozulursa gercekten?
Eee, topuklu ayakkabi giyersem ondan uzun olacagim bir de. Pofff!
Boy konusunda bahtsizim, bunu anladik da ayak numarasi da buyuk degil ve heyheyler benimle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?