Ya buyu bozulursa?

Summer-girl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2018
4.833
12.043
138
Bir baska kitadan gorustugum ve bir sure sonra yuz yuze gorusecegim beyefendinin boyuyla ilgili sancilarim vardi ve bununla ilgili konu acmistim gecmiste. O gunden beri kendisine bunu hic sormadim cunku once icini tahlil etmek istedim.

2 gun once konusu acildi ve 1.65 oldugunu ogrendim. Bu durumda aramizda birkac cm var. Ben 1.63'um. Uzun boylu adamlardan hoslaniyordum ama hicbir rahatsizlik duymadim bunu duyunca cunku bana yaklasimi cok guzel ve bunu heba etmek istemiyorum.

Ancak kaygilarim yok degil. Ya gordugumde boydan olumsuz etkilenirsem? Tum guzellikler cop olacak bu durumda ve bunun gerceklesme olasiligi beni tedirgin ediyor. Ya tum buyu bozulursa gercekten?

Eee, topuklu ayakkabi giyersem ondan uzun olacagim bir de. Pofff!

Boy konusunda bahtsizim, bunu anladik da ayak numarasi da buyuk degil ve heyheyler benimle.

Aslında sizin boyunuz onemli burada.
Bence siz 170 seniz olmaz .

Ama siz 150-163 seniz olur kesinlikle

Bir kadinla birliktelik yasamiyorum ben. Erkek icin uzun mu simdi bu boy?
Ama allahım bende kadın sandım
Ne bu fevrilik ? Kısa değil ama uzun da değil napalım adamı 30 derece yıkamaya atıp cektirelim mi kilolu değilse çok göze batmaz.

İlahi siz Eşimle sevgiliyken vs. Ayak numarası niye sormadim ki? Hiç aklıma da gelmedi.

Karakter elbet önemli ama itiraf etmek gerekirse şekli içimede sinmeli yani. Ben de uzun sayilirim, eşim de bayağı uzun sonuç olarak yanında yine kısayım.

Kendinizi iyi tartın bazen bazı insanları şekil olarak güzel bulmasakta, karakteri, mimiği, gülüşü vs.vs. seyler ile en güzel bulabilirsiniz.

Ayak numarası deyince aklıma başka şeylerin gelmesi

Akisina birak.
Belli ki kafaniz uyusmus, frekans tutmus. Bazen öyle hisler oluyor ki senden kisa bile olsa umrunda olmaz.

Topuklu giysem ben de esimden uzun olurum, 2 cm var aramizda. Hatta ben dik durdugum icin daha uzun gibi gozukuyorum. Huyu suyu gönlüme göre, boya hic takilamam.

Benim bir tanıdığım var. Boyu 1.67. Ama bacak boyu uzun olduğu için adam uzun boylu görünüyor. Bacak boyu uzunsa eğer boyu sıkıntı değil bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…