- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.043
- 138
- Konu Sahibi Summer-girl
-
Aslında sizin boyunuz onemli burada.Bir baska kitadan gorustugum ve bir sure sonra yuz yuze gorusecegim beyefendinin boyuyla ilgili sancilarim vardi ve bununla ilgili konu acmistim gecmiste. O gunden beri kendisine bunu hic sormadim cunku once icini tahlil etmek istedim.
2 gun once konusu acildi ve 1.65 oldugunu ogrendim. Bu durumda aramizda birkac cm var. Uzun boylu adamlardan hoslaniyordum ama hicbir rahatsizlik duymadim bunu duyunca cunku bana yaklasimi cok guzel ve bunu heba etmek istemiyorum.
Ancak kaygilarim yok degil. Ya gordugumde boydan olumsuz etkilenirsem? Tum guzellikler cop olacak bu durumda ve bunun gerceklesme olasiligi beni tedirgin ediyor. Ya tum buyu bozulursa gercekten?
Eee, topuklu ayakkabi giyersem ondan uzun olacagim bir de. Pofff!
Boy konusunda bahtsizim, bunu anladik da ayak numarasi da buyuk degil ve heyheyler benimle.
Kıza göre boyun iyi .1.65 kısa mi orta bence ne uzun ne kısa bende 1.67 yim herkes uzun boylusun diyor kisamiyim yoksa
Canimcim kadınlar için boyun uzun ama erkek için kısa yaaaa1.65 kısa mi orta bence ne uzun ne kısa bende 1.67 yim herkes uzun boylusun diyor kisamiyim yoksa
1.65 kısa mi orta bence ne uzun ne kısa bende 1.67 yim herkes uzun boylusun diyor kisamiyim yoksa
Oyleymis ya inşallah hayırlısı olur konu sahibi içinCanimcim kadınlar için boyun uzun ama erkek için kısa yaaaa
Ama allahım bende kadın sandımBir kadinla birliktelik yasamiyorum ben. Erkek icin uzun mu simdi bu boy?
Ayakkabı numarasının bir ipucu olduğu tezine inanmıyorum, öncelikle bunu söyleyeyim
Boy farkına gelince de; ben de öyle derdim, kendimce belirlediğim limitin altında bir adama aşık olup evlendimhiç belli olmaz
Karakter önemli tamam ama boyda yani bir baskaOyleymis ya inşallah hayırlısı olur konu sahibi için
Ama allahım bende kadın sandım
Ne bu fevrilik ? Kısa değil ama uzun da değil napalım adamı 30 derece yıkamaya atıp cektirelim mi kilolu değilse çok göze batmaz.
Tövbe Estağfurullah ya buna mi sinirlendin tmm cnm smmr skn olSiz niye kendi boyunuzu ornek verip kiyadlamaya giriyorsunuz?
Sonra da Summer sinirli.
Ayak numarası deyince aklıma başka şeylerin gelmesiBir baska kitadan gorustugum ve bir sure sonra yuz yuze gorusecegim beyefendinin boyuyla ilgili sancilarim vardi ve bununla ilgili konu acmistim gecmiste. O gunden beri kendisine bunu hic sormadim cunku once icini tahlil etmek istedim.
2 gun once konusu acildi ve 1.65 oldugunu ogrendim. Bu durumda aramizda birkac cm var. Ben 1.63'um. Uzun boylu adamlardan hoslaniyordum ama hicbir rahatsizlik duymadim bunu duyunca cunku bana yaklasimi cok guzel ve bunu heba etmek istemiyorum.
Ancak kaygilarim yok degil. Ya gordugumde boydan olumsuz etkilenirsem? Tum guzellikler cop olacak bu durumda ve bunun gerceklesme olasiligi beni tedirgin ediyor. Ya tum buyu bozulursa gercekten?
Eee, topuklu ayakkabi giyersem ondan uzun olacagim bir de. Pofff!
Boy konusunda bahtsizim, bunu anladik da ayak numarasi da buyuk degil ve heyheyler benimle.
Ayak numarası deyince aklıma başka şeylerin gelmesi
Bence o tez doğruO ihtimallerin tansiyonumu ziplatmasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?