• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ya biri bana yardim etsin lutfen

sensizhicim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2011
216
18
33
Aleksandrtite midir nedir iste o makineyle ilk seansima gittim kasik bolgesi ve ust bacak icin 1ay gecti hatta 36 gun killarin cogu dokulmedi uzamiyorlarda nokta nokta kaldi. Uzasalar icim rahatlicak o da yok. Kese yapsam yine cikmiyorlar o kadar cansiz bir sekilde duruyorlar nokta nokta ne yapicam ben yardim edin lutfen

İlk lazer seansımda benimde 2 aya yaklaşmıştı. 2. Seansta bu süre kısaldı ve 3. Seansımda pürüzsüze yaklaşmıştı ve bu işlem benim 7-8 ayı bulmuştu.

Bende bahsettiğin konudan yana sıkıntılıyım. alex yaptırıyorum, 2. seans oldum tüylerim dökülmüyor peeling yapsamda dökülmüyor sadece nokta şeklinde duruyor görünüşte tüysüz gibiyim ama elimle aşağıdan yukarıya gezdirince kökleri sağlam duruyor. Acaba işe yaramıyor mu yoksa ilerleyen zamanda dökülecek mi. boşuna para vermekte istemiyorum. Deneyimli arkadaşlar yorum yazabilir mi ?

ben de önümüzdeki hafta ilk seansıma gideceğim genetiale...kola gittim 18 gün önce ve bacağa ,bacaklarım 15 güne döküldü tabi tek tük kalanlar oldu .kollarım sa sizin dediğiniz gibi nokta şeklinde ne uzuyor ne dökülüyor .. :(

ben de önümüzdeki hafta ilk seansıma gideceğim genetiale...kola gittim 18 gün önce ve bacağa ,bacaklarım 15 güne döküldü tabi tek tük kalanlar oldu .kollarım sa sizin dediğiniz gibi nokta şeklinde ne uzuyor ne dökülüyor .. :(

arkadaşlar alexandır cihazla 4 yıl önce kollarımı yaptırmıştım ben Hiç öyle noktalar filan olmuyordu.işlem sonrası 2 ay bebek teni gibi oluyordu Size kullanılanların aynı cihaz olduğundan emin misiniz

arkadaşlar alexandır cihazla 4 yıl önce kollarımı yaptırmıştım ben Hiç öyle noktalar filan olmuyordu.işlem sonrası 2 ay bebek teni gibi oluyordu Size kullanılanların aynı cihaz olduğundan emin misiniz

epicare alexandır (soğuk hava çıkıyor yanında bir plastik boru var lazer ışını veren yerin) ben daha bir seansa gittim ve kıllar çok az uzundu sanırım o yüzden oldu, şuan ara ara o noktalar var ve kaşıntı var ara ara .İnşallah benim kollarımda sizin kollarınız gibi tertemiz olur (amin)

epicare alexandır (soğuk hava çıkıyor yanında bir plastik boru var lazer ışını veren yerin) ben daha bir seansa gittim ve kıllar çok az uzundu sanırım o yüzden oldu, şuan ara ara o noktalar var ve kaşıntı var ara ara .İnşallah benim kollarımda sizin kollarınız gibi tertemiz olur (amin)

aynen benımde 2 gun once jılet yaptım uzun değildi o yuzden oldu oyle nokta nokta herhalde. ama hıc gececek gıbı degıl agda yapıyordum keske uzun olsada yapsam dıyorum yıne. her gun bakıyorum o nokta nokta kıllara sınırlerımı bozuyor

aynen benımde 2 gun once jılet yaptım uzun değildi o yuzden oldu oyle nokta nokta herhalde. ama hıc gececek gıbı degıl agda yapıyordum keske uzun olsada yapsam dıyorum yıne. her gun bakıyorum o nokta nokta kıllara sınırlerımı bozuyor

kaçıncı seansın senin .. bitti mi ki lazerin

Aleksandrtite midir nedir iste o makineyle ilk seansima gittim kasik bolgesi ve ust bacak icin 1ay gecti hatta 36 gun killarin cogu dokulmedi uzamiyorlarda nokta nokta kaldi. Uzasalar icim rahatlicak o da yok. Kese yapsam yine cikmiyorlar o kadar cansiz bir sekilde duruyorlar nokta nokta ne yapicam ben yardim edin lutfen

o nasıl oluyo anlamadım ben benim tüylerim 10 gün içinde dökülüyo hatta 15 dakika oldu seanstan çıkalı ama benim doktorum çok iyi ve usta ve çok ilgileniyo cihazı son teknoloji kılların yandığını bile hissediyorum ....bence senin seansını düşük ayardan yapmış olabilir...

lazer yaptırdığın yerle görüştünmü bu durumu ben alex değil diode yaptırıyorum ama hiç öyle olmadı nokta nokta kalmadı ya uygulama hatası var yada uyguladıkları cihazda bi sorun olabilir

Back
X