Ya bezesi(Kzlar bir bakar msnz)

M

MaViPaTiKLeR

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi MaViPaTiKLeR
kızlar benim sol elmacık kemiğimde böyle gözüme yakın yerde küçük beyaz bir yağ bezesi çıktı...ne zamandır var ve geçmiyor ...ne yapmam lazım fikri olan var mı?

daha öncede göz kapağımda kirpik dibinde çıkmıştı minicik böyle ama zamanla geçmişti kendisi...bu yüzümdeki geçmiyor ne zamandır...sinir oluyorum...sivilce gibi sıkmakta istemiyorum tehlikeli olur belki diye...
size oldumu hiç böyle:uhm:

Bende olmuştu ve geçmiyo diye sinir olup zorla sıkıp çıkarmıştım onu Herhangi bi zararını görmedim ama zararlı olabilir bilmiyorum

aynen bendede var ve cildime sürdüğüm bi kremden dolayı bi tane daha çıktı hatta. sıkmayı bende hiç düşünmedim ama şimdiye kadar onu geçirecek bişeyde bulamadım

senelerdir göz altlarımda var benim vücut yapıyormuş,yaktırmıştım ama yine çıkar demişti doktor dediği gibi çıktı da keşke yaktırmasaymışım hiç

geçmiyor anlayacağınız

geçirebilen var da yazarsa ben de çok memnun olurum

benim göz altındada çıkmıştı küçük yağ bezesi çok minikti,pamuğa elma sirkesi döküp sildim geçti,deneyin belki geçer sivilcelerimi bile kuruttu elma sirkesi faydalı diye heryerime sürüyorum:lepi:

elma sirkesi..hımm deniyim bakalım..bugün limon sürdüm ben belki işe yarar diye..tabi anında bir etkisi olmaz....ama elma sirkesini deniyim..teşekkürler hepinize a.s.

Ya bende birşey sormak istiyorum tam gözümün altında siğil gibi bir şey var ama siğil değil kesin eminim onun geçmesi için neler yapabilirim sinir oluyorum ya lütfen yardım edin yıllardır duruyor öyle

göz çevresinde minik yağ bezesi çıkanlar mutlaka bir kolestorel seviyelerini ölçen bir kan tahlili yapsınlar kolesterol düzeyi yükselince bu şekilde yağ bezeleri çıkıyor...

bunlar beyaz noktalar oluyor yanı yağ bezelerı goz altlarında yanklarda olur ve yazın dahada artıyor
nedenı yokmus cılt kendı yapıormus bıde genetık yanı
lazer yontemlerı cok etkılı ddııl tedavısı harıcınde herseyı bılıyorum galıba bende sıkayetcıyım cozum bulan yazsın lutfen

göz çevresindeki beyaz pütür yada yağ bezesi kolestrolün yüksek olduğunu gösteriyor bunun için kan tahlili yaptırmanız gerekiyor .. sonra uzmana gidip temizletmeniz gerekiyor.. buda bitkisel tedavi yöntemi: papatya ve ebegümeciyi bir çay kaşığı badem yağı ve 1 çorba kaşığı klorsuz suda dövün. tülbente koyup 10 dk gözlerde bekletin ... geçmiş olsun.

Eğer bu bezeler gerçekten büyükse bir genel cerrah ile görüşmenizde fayda var. birmüşterimizin göz kapağında vardı. ve doktora gitti. bezeler alındı sonuç süper.

benimde çok oluyordu evlenmeden önce.annem eczaneden enjektör alıyordu en incesinden.ucu keskin ya onunla azıcık üstüne çizik atıp kanamadan sıkıp kolanya sürüyordu .ne iz kaldı ne leke artık çok nadir oluyor zaten. içinden çıkanda sıvı değil katı birşey çıkıyor beyaz bilye gibi

Benimde goz cevremde bu sene oldu kucuk kucuk kizlar. Bende kolestrol diye hemen kan testi yaptirdim ama gayet normal cikti.. Sonra goz kremimin bunu yaptigina karar verdim. Alirken de satici kiza bu bana agir gelmez mi demistim zaten, birsey olmaz demisti Ama netten baktim 40+ kullaniyormus ben 28 yasindayim.

Ufff bu sinir bozucu seylerden bende de var sol gozumun altinda
daha fazla ve surekli artiyor,
doktor yagli yemekten kaynaklanir demisti :bbo:
guzellik uzmanina aldirmak gerekliymis

kolesterolle alakası yok arkadaşlar terlemeyle ilgili bir sorun bu..bende yaktırdım ama yine çıkıyorlar.elma sirkesini deniycem teşekkürler..

Kızlar bnm svgilimnde öyle cıktı. pilastik cerrahına gitti. On gün sonra ameliyat olacak =)

Bende elma sirkesini denemek istiyorum ama acaba gozaltina zarar vermesin?

arkadaşlar elma sirkesi göz altı yağ bezelerine iyi geliyormu deneyen varsa lütfen cevapp

ya kızlar benimde geçem yıl çıktı hemde 2 gözümdede şimdide tam göz kapağımın ortasında çıkıyo napıcam ben yabide geçen yıldan kalma azda olsa göz kapağımda şişme var bugün ağrısını hissettim oda şişcek heralde(((((((

Benim yüzümde vardi yag bezesi, yanak kemigimin biraz altinda. önce cok kücüktü uzun süre önemsemedim gecer diye düsündüm sonra büyümeye basladi :18: regl öncesi daha belirgin oluyordu. Doktora gittim sebase kist dendi ve Izmir'de kücük bir operasyon gecirdim epey büyük bir kist cikardilar yüzümden ve temizdi korkulacak bir sey yoktu. Iz yok denecek kadar az var yani baska birisinin farkedebilecegi kadar bile iz kalmadi yüzümde ben bildigim icin baktigimda görebiliyorum o kadar
Yag bezeleri icin evde kendi kendinize bir seyler yapmayin bence, mikrop kapabilir veya kötü huylu bir sey olabilir Allah korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…