Susmasam ne geçicek elime. Benim istediğim para pul değil ki, benim kızdığım nokta haksızlık yapılması, adil olunmaması. Abimin de hiç oralı olmaması, sanki tek evlat gibi ohh annem biriktirsin abim yesin. Bana da Allah yardım ediyo zatenBu kadar zaman susman kabahat..
Evlenip ayrıldım. Annemin tek kalmasına vicdanım el vermiyor. Şikayetçiyim ama yine de "BEN" diyemiyorum. Ancak burada böyle yazıyorum işte. Konuşup hakkımı sorunca da annem ağlayıp mazlum gibi davranıyor, bidaha bisey diyemiyorumEvlisniz ve anneniz sizinle mi yaşıyor? Bu kadar şikayetçiyken niye kabul ettiniz peki?
Susmasam ne geçicek elime. Benim istediğim para pul değil ki, benim kızdığım nokta haksızlık yapılması, adil olunmaması. Abimin de hiç oralı olmaması, sanki tek evlat gibi ohh annem biriktirsin abim yesin. Bana da Allah yardım ediyo zaten
Bakamıyor canım, annem abimin oturduğu evi hiç görmedi bile. Çünkü eşi çok sorunlu birisi. Derdim para değil gerçekten ki alsam bile götürüp ihtiyacı olan birine yardım olarak veririm. Benim hem ihtiyacım yok, hem de bu saatten sonra zaten istemem. Ama insanda biraz yüz olur utanır dimi.Para pul değil diyosun ama annem biriktiriyo abim yiyor diyosun..
Derdin para da olabilir şu bakımdan söylüyorum bunu o evlatsa sende evlatsin ona yardım ediliyorsa sana da edilecek e o zaman annen neden abinin yanında kalmıyor? Kalamıyor?
Annen ona bakmış abin annesine bakamıyor mu ?
İşte benim takıldığım nokta buBöyle çok üzülüyorum evlat ayrımı olunca. Ama malesef çoğu kişi yapıyor. Bi taraf daha cok seviliyo full destek diğer taraf bana baksın. Garip
Bazen aıleler hangı cocuk yetersızse yetersızlıgı farketmesın dıye pohpohlanıp destekleniyor. Ama sende çalış kazan dimi yada hak et. Yada adil ol bana bunları verıyorsun kardeşime verdin mi de.
Bakamıyor canım, annem abimin oturduğu evi hiç görmedi bile. Çünkü eşi çok sorunlu birisi. Derdim para değil gerçekten ki alsam bile götürüp ihtiyacı olan birine yardım olarak veririm. Benim hem ihtiyacım yok, hem de bu saatten sonra zaten istemem. Ama insanda biraz yüz olur utanır dimi.
Daha geçen gün abim diyoki; işte falancanın abisi doktormuş kardeşine bir ev almamış. Niye alsın ki öyle bir zorunluluğu mu var dedim. Ne olacak canım ben doktor olsam alırım kardeşime ev diyor. Pes dedim ya pişkinliğin arsızlığın bu kadarına pessss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?