- 6 Ağustos 2015
- 1.808
- 1.223
- 133
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
Bazı yerlerde ilk üç ay beslenme çok önemli diyor bazı yerlerde ilk üç ay çocuk annenin deposundan beslenir diyor artık hangisi doğru bilemiyorum. Ama bu ilk üç ayı tam manasıyla istediğim gibi geçiremedim et yemeye çalıştım sebze de yedim süt de içtim ama mesela çok fazla kuruyemiş yemedim fındık ceviz gibi muz bir ara yedim düzenli ama sağlıksız yediğim şeyler de oldu iki üç kere cips hamburger yedim bir kere de salam yedim çok pişmanım çay baya baya içmeyi bırakmıştım ama bu aralar günde bir bardal içiyorum bazen midem çok bulandığı için doğru düzgün bir şey yiyemedim kahvaltı yapmadım şekerim de 120 çıktı şu an çok korkuyorum ona bi zararım olcak diye diğer anneler her gün ceviz badem fındık muz hurma hepsini yiyor egzersiz yapıyor bilmiyorum sanki onlar kadar iyi anne olamadım gibi hissediyorum. Şu an 11 haftalık oldu ne yapabilirim bu aşamadan sonra folik asite de geç başladım sürpriz gebelikti. Lütfen bebeğin zekasını geliştirecek kemik gelişimine iyi gelecek önerilerinizi bekliyorum