- 6 Ağustos 2015
- 1.808
- 1.223
- 133
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
İkili tarama için randevu aldım verginim birazEn büyük önerim sakin olman olacak. Sonrasında bol su içip mümkünse yürüyüş yapmak ve elden geldiğince dengeli beslenmeye çalışmak. Bunun dışında muz yememişsin, ceviz yerine fındık yemişsin, çok da önemli değil. Dert etme, analarımız bizi folik asitle doğurmadı
İkili tarama için randevu aldım verginim biraz
Bazı yerlerde ilk üç ay beslenme çok önemli diyor bazı yerlerde ilk üç ay çocuk annenin deposundan beslenir diyor artık hangisi doğru bilemiyorum. Ama bu ilk üç ayı tam manasıyla istediğim gibi geçiremedim et yemeye çalıştım sebze de yedim süt de içtim ama mesela çok fazla kuruyemiş yemedim fındık ceviz gibi muz bir ara yedim düzenli ama sağlıksız yediğim şeyler de oldu iki üç kere cips hamburger yedim bir kere de salam yedim çok pişmanım çay baya baya içmeyi bırakmıştım ama bu aralar günde bir bardal içiyorum bazen midem çok bulandığı için doğru düzgün bir şey yiyemedim kahvaltı yapmadım şekerim de 120 çıktı şu an çok korkuyorum ona bi zararım olcak diye diğer anneler her gün ceviz badem fındık muz hurma hepsini yiyor egzersiz yapıyor bilmiyorum sanki onlar kadar iyi anne olamadım gibi hissediyorum. Şu an 11 haftalık oldu ne yapabilirim bu aşamadan sonra folik asite de geç başladım sürpriz gebelikti. Lütfen bebeğin zekasını geliştirecek kemik gelişimine iyi gelecek önerilerinizi bekliyorum
Normalde de pek yemem salamı aç bitir lerden iki paket vardı eşim birini yedi diğerini bana ye dedi önce dedim yok ben yiyemem onu sonra günü geçiyor dedi çöpe atalım o zaman çöpe atılmasın günah olmasın dedim bi anda yedim sonra pişman oldum işteDengeli beslen bulantıların geçince
Ben ilk 4 ay tost makarna falan yedim mide bulantısından helak olmuştum sonra düzelince dengeli ve protein ağırlıklı beslendim.
Hamburger günde 3 öğün yemiyosun ki kendini suçlama. Salam da türk gıda koteksine göre üretilmişse zararı yok, ama yine de abartma daha faydalı şeyler var
Bundan sonra dikkat et omega3 kullan.Bazı yerlerde ilk üç ay beslenme çok önemli diyor bazı yerlerde ilk üç ay çocuk annenin deposundan beslenir diyor artık hangisi doğru bilemiyorum. Ama bu ilk üç ayı tam manasıyla istediğim gibi geçiremedim et yemeye çalıştım sebze de yedim süt de içtim ama mesela çok fazla kuruyemiş yemedim fındık ceviz gibi muz bir ara yedim düzenli ama sağlıksız yediğim şeyler de oldu iki üç kere cips hamburger yedim bir kere de salam yedim çok pişmanım çay baya baya içmeyi bırakmıştım ama bu aralar günde bir bardal içiyorum bazen midem çok bulandığı için doğru düzgün bir şey yiyemedim kahvaltı yapmadım şekerim de 120 çıktı şu an çok korkuyorum ona bi zararım olcak diye diğer anneler her gün ceviz badem fındık muz hurma hepsini yiyor egzersiz yapıyor bilmiyorum sanki onlar kadar iyi anne olamadım gibi hissediyorum. Şu an 11 haftalık oldu ne yapabilirim bu aşamadan sonra folik asite de geç başladım sürpriz gebelikti. Lütfen bebeğin zekasını geliştirecek kemik gelişimine iyi gelecek önerilerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?