Ya ablamin düğünü için abiye almıştım terziye goturdum eksigi vardi kadin dediki biz ge

nisaaa8383838

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2024
5
2
24
Ya ablamin düğünü için abiye almıştım terziye goturdum eksigi vardi kadin dediki biz gelinlerimizi hep mutluederz Ben gelin degilim dedim abla güldü dedimki cokmu abartı gelin kıyafeti gibi mi dedim bir sey demedi neden öyle dedi anlamadim. Uzun taşlı lacivert sadece alt kısmı tarlatanliydı ama çok değil balık bir abiyeydi. Niye beni gelin sandi sizce

Belki nişan elbisesi sanmıştır o yüzden öyle tepki vermiştir size karşı. Bunda dert edeceğiniz bir problem yok anlattığınız kadarıyla elbise yerine göre zaten.

2 kisi ayni şeyi söyleyince dedim ne oluyor falan yani
e tarlatanli abiye demissin. kim giyer tarlatanli abiye ya nisanli kiz giyer ya kina bekleyen gelin giyer ya da gelinin damadin kızkardeşi giyer. takılacak bir durum yok. biraz abartiya da kactiysan yine sorun degil. gelinin kiz kardesinin abartmasi bir kültürdür

Ablanın kıyafetinin önüne geçmeyecek bir ürün aldı isen problem olmaz. Şatafatlı bir şeyler aldıysan demek ki

Ama koyu lacivert sonuçta
E ama koyu lacivert nişanlıklar da var ikisi bir arada düğün etkisi yapmasın sonra
Ablasının düğünü ile küçüğün nişan bir arada şaka bir yana
Tarz meselesi annen vs abartılı ise dikkat çekmez aile sülale
Ama tek sen aşırı şaşalı kalırsan gelinin kız kardeşi topuzu ile olayı taçlandırırsın toplum alışık

Ya hahahahaha cok tatlısınız teşekkür ederim yorum için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…