canım doktora 8 gün iznimi söyledim,iyi bi duruma gelirsin toparlanırsın dedi.nikah da şubat sonu falan olur heralde işlemlerini hallettik biraz bugün gün alıcaz işte.20-25 güne nasıl olurum kızlar ameliyat olan biri anlatsın lütfen çok stresliyim:18:
canım cok tesekkür ederim,kendımi en kôtùsüne hazırlamaya calısiyorum.bu ay nikahım olucak insallah iyilesirım bıde babam anlarsa die korkuyorum annemle kardesim biliyolar.tek sıkıntı babam
kızlar geldim tekrar,saat 2 gibi girdim ameliyata 4 gibi ciktim,çıktığımda zangır zangır titriyordum,cok fenaydı.bi türlü kendime gelemedim.konusulanları duyuyorum ama cevap veremiyorum ,gözlerimi actım ama konusamiyodum.annem baya korkmus beni öyle görünce.rengim bembeyazmış.çenem titriyomus cok.gece hastanede kaldım kızkardeşimle birlikte.hic uyumadım,hemşire düz yatmamı yasakladı,arkama yastik koyup dik pozisyonda yatirdı beni.bu sefer de sırt agrısı bi yandan gögsümdeki baskı,agrı bi yandan.yani berbat bi geceydi.3 defa kustum.narkozun etkisiydi heralde,2 kaşık corbayı,2 yudum suyu bile almadı içim.sabahı zor yaptım.Allahtan gece boyunca damar yolundawm agrı kesici verdi hemsire,o halde okadar agrım vardı yani.sabah doktorumla görüştüm 275 cc takılmış.valla biz cok beğendik dedi.3 hafta korseli sutyeni çıkarma,ara sıra çıkarıp takabilirsin,3 gün sonra falan banyo yapabilirsin dedi.su geçirmeyen bandajlar kullanmıslar,sıkıntı yok dedi.henüz bısey hissetmiyorum, hala şoktayım.ağrılarım hala çok var.bütün kesilen kaslarımın acısını duyuyorum.nefeslerim yarım yarım,yürüyebilmeme seviniyorum.sanki ayakta gezdikce daha iyiyim.yatınca ağrılarım artıyo.bu geceyi de bi gecirsem insallah bakalım
Geçmiş olsun canım yeni cicişlerin hayırlı olsun.Bence biraz daha sabret cicişlerini büyüdüğünü gördüğünde çektiğin acıları unutursun gibi geliyor.Darısı benim gibi olamayanların başına
Geçmiş olsun canım yeni cicişlerin hayırlı olsun.Bence biraz daha sabret cicişlerini büyüdüğünü gördüğünde çektiğin acıları unutursun gibi geliyor.Darısı benim gibi olamayanların başına
çok sağolun kızlar fıtness1 dediğin gibi hiç de kolay değilmiş gerçekten ben yinede pişmanlık,yada bu kadar acı yaşıyacağıma olmasaydım keşke duygusu yaşamıyorum acıya rağmen pişman değilim sadece ne olup bitti anlamış değilim henüz.taktıkları sutyeni de açamıyorum korkumdan.dikişler yırtılıvercek gibi geliyo yaa korkuyorum ya da böyle silikonlar yere düşüvercekmiş gibi canım yanıcak gibi korkumdan bakmadım hiç.dokununca çok sıcaklar alev alev yanıyo içi.ama akşam üzeri daha iyiydim sanki kol hareketlerim giderek açılmaya başlıyo.bi yandan da babamdan kaçıyorum boynum tutuldu sandığı için ikide bir dur ben bi masaj yapayım diye geliyo yanıma.. baba yok çok ağrıyo diyorum annem bi yandan ben bi yandan konuyu değiştiriyoruz hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?