Yılbaşı kutlamak ya da kutlamamak.

Yılbaşı , eşimin doğumgünü, görümcemin doğum günü hepsi aynı gün, bizde kutlanır o yüzden
O gece çok kalabalık, taşkınlık fazla olduğu ve tüm eğlence yerlerinin normalden çok çok pahalı olması yüzünden evde kutlarız. Bu kutlamayı genelde ben organize ederim, tüm görümcelerimi çağırırım, devasa bir doğum günü pastamız olur çünkü çoluk çocuk hayli kalabalık oluyoruz. Çocuklar yattıktan sonra sabaha kadar sohbet ederiz, kahvaltıyı da yapıp dağılırız sonra. Çok eğleniriz bir araya gelince, evde olmak bence daha eğlenceli o gün tüm aile yılbaşını iple çekeriz çünkü nadiren hepimiz toplanabiliyoruz

İyi de yeni yil olsun olmasın siz evlilik yıl döneminde demi böylesiniz? Yani özellikle de eşin? Bence ailece zaman geçirmek için ideal bir durum eşinin ısrarla bişey kutlamak istememesi benim tuhafıma gitti yıllar önce annemin kuzeni bu durumdan ötürü boşandı adam ne gezer ne tozardı evcildi tabi ki dışarda olmasın gözü ama eşiyle de eğlensin yani bi zahmet. Kadını mutlu etmesini bilmeli bir erkek senin için de mi yapamaz yani bi güzellik? Enteresan yani hayattan keyif alamayan pozitif olamayn insanlara hiç tahamülüm yok mesela benim. Öyle bir evlilikte kimse mutlu olamaz kaldı ki eşinin ailesi bile kendi ailesiyle kutlayan bir aile gerçekten şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…