Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar bi süredir çocuk düşünüyorum fakat henüz bir gelişme yok önce hormon testi yapıldı fakat sonuçlarda herhangı bir sorun olmadıgını söyledi doktor daha sonra farklı testler yapıldı hepsi normal çıktı iki ay önce ultrasonda sağ ve sol yumurtalığımda 7-8 adet 2.2mm foliküler kistler oldugu söylendi ve doğum kontrol hapı kullanmamı istedi bir ay kullandım bir ay sonra kontrole gittim kistlerin yok oldugunu sadece sağ tarafta bir tane kaldıgını onunda 1.7mm oldugunu ama zaten 2 boyutundan küçük olanların kist olarak değerlendirilmediğini söyledi doktorum en son gittiğimde farklı aylarda yaptıgım ovulasyon testlerinden pozitif sonuç alamadıgımı belirttim yumurtlama sorunum olabileceğini söyleyerek çatlatma tedavisine başlamamızı önerdi fakat çektirdiğim rahim filmi için tüp bebek uzmanına danışması gerektiğini bu tedaviye başlamadan önce y formundaki rahimin düzeltilmesi gerekip gerekmeyeceğini soracağını belirtti şuan gerektiğini düşünüyorlarmış bilemiyorum ameliyat beni korkutuyor daha önceki doktorum gerekmediğini söylemişti bu süreçte çok fazla doktor değiştirdim ve kafam çok karışıyor yardımcı olabilecek biri varsa çok mutlu olucam bu süreçlerden geçen ve rahim filmi benim gibi olan kişiler varsa lütfen yazar mısınız ((