-
- Konu Sahibi Sedanur elif
Hangi otları kullandınız acaba ? Yardım eder misiniz ? Hormon değerleriniz kaçtı ?Bende eşimin Azospermi olduğunu öğrendim canlı bir tane bile spermi yoktu İbrahim Saraçoğlunun kür otlarindan kullandım sayı 300 bin gibi birşey oldu ve canlı sperm çıkışı da oldu özellikle testere dişli aslan pençesi çok iyi geldi doktorların verdiği vitaminler hiç işe yaramadı variskosel ameliyatı da oldu bı fayda etmedi kecit boynuzu kürü ve İbrahim saracoglunun oylarını kullanmak en doğrusu inanın.biraz sperm çıkışı olduktan sonra tüp bebek denedik tutmadı ama olsun bir ümit bu hafta yine deneyeceğiz.Cok zor birşey Rabbim kimseye yaşatmasın neler yaşadım Allah biliyor
Hangi otları kullandınız acaba ? Yardım eder misiniz ? Hormon değerleriniz kaçtı ?
Yüksek miydı düşük müydü acaba fshBu arada hormon değerlerini hatırlamıyorum ama FSH da biraz sıkıntı vardi
Merhabalar nasıl girebiliriz o gruba acabaBu durumda olanların bu yollardan geçenlerin grubu herkes bildiği bilgiyi paylaşıyor sende katıl canım
Bizim hormonlar normal çıktı. Ben de yapayım bir umutÇoban cokertenle kırk kilit otunu 15 gün sonra diğer ikisini 15 gün yaptım sanırım tam hatırlamıyorum valla canım bende biraz B12 eksikliği var daAma İbrahim saracoglu Azospermi kuru diye yaz sanki yazıyordu sitesinde canım FSH i yüksekti
Benide eklermisiniz300 kşiye yakınız bende o gruptayım çok iyi bir grup doktorlardan 2 3 öğrendiysem ordan 5 10 öğrendim eğer toksan bence katılmalısın tuba
Evet benide ekleyinMerhabalar nasıl girebiliriz o gruba acaba
Whatsapp grubunda mısın canım beni de alır mısınBenim eşimde de aynısı çıktı azosperm. Bülent erol'a gideceğiz biz de. Beni de gruba alır mısınız..
Grup hala var mıTamam ben gruptayım zaten
Grup duruyorsa hâlâ, beni de alabilir misiniz?Canım bizde aynı dertten düşünmedeyiz ama bana nurdan biri sağolsyn yardım etti bu durumda olanların WhatsApp da bir grubu var orada bu yollardan geçen çok kişi var istersen gruba alalım seni belki orada sana yardımcı olabilirler çoğu tüp bebekle hamile kaldı bende yeni tanıştım
Merhaba burdamısınız?Merhabalar bizde bu yoldayız doktor da bulmak sıkıntı bunaralar celalattin Peru yu duyuyorum ve aklım karışıyor siz bu konuda bir araştırma yaparak mı bahçeciyi seçtiniz acaba
Grup hala var mı
Merhaba böyle bir grup hala varsa beni de ekleyebilir misiniz.Benide eklermisiniz
Merhaba grup hala var mıCanım bizde aynı dertten düşünmedeyiz ama bana nurdan biri sağolsyn yardım etti bu durumda olanların WhatsApp da bir grubu var orada bu yollardan geçen çok kişi var istersen gruba alalım seni belki orada sana yardımcı olabilirler çoğu tüp bebekle hamile kaldı bende yeni tanıştım
Evet özelden numaranı yazMerhaba böyle bir grup hala varsa beni de ekleyebilir misiniz.