- 9 Mart 2011
- 225
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederimeline sağlık çok güzel olmuş hepsi.en kısa zamanda kakaolu irmik tatlını deneyeceğim
çok teşekkür ederimxzgi,
hepsi harika görünüyor ellerine sağlık bu arada yeni evliymişsin tebrik ediyorum
bende kakaolu irmik tatlını denemek istiyorum.
emin ol devamınıda getiricem eklemediğim tariflerim var hazırvalla ezgi'cim ellerine sağlık harikasın...
lütfen devamını getir takipdeyim çok beğendim ve akşama denicem bi kaç tanesini..
bişey sorucam canım hani yufkaları fincanın içine koyuyosun ya fincanlara bişey olmazmı ki...:44:
teşekkür ederim sipidicimmmay hepsi harika gözüküyor ve çokta şirinler
Evlendikten sonra artık bu topiğin müdavimi olurum
Ellerine sağlık ve afiyet olsun
teşekkür ederim canım ama görselliklerinden çok tatları daha güzelGörsellik süper eminim tatlarıda öyledir
tesekkur ederımmHepsi çok güzel görünüyor ellerine sağlık
Amin inşallah hepimizin :26:ellerine emeğine sağlık,hepsi çok güzel görünüyo,ama kereviz salatası ayrıyeten ilgimi çekti ailecek çok severiz ve sık sık yaparım ama ben elma koymayıp dövülmüş ceviz ekliyorum,bir dahaki sefere elmalı deniycem,tekrar teşekkürler.Bu arada yeni evlenmişsin tebrik ediyorum,Allah mutluluğunuzu bozmasın....
canım sen bana gelene kadar ben cuma sizin oraya gelicemezgiii adresini ver sendeyim bu aksam
ellerine saglık kuzummmmm harika görunuyorlar
tesekkur ederım logocummellerine sağlık ezgicim hepsi harika gözküyor
bu aksam kurabiyeleri deneyerek başlamak istiyorum
tesekkur ederımm emın ol devamıda gelicekcanım çok hoş şeyler yapmışsın ellerine sağlık devamını bekliyorum...
tesekkur ederım ıncıcım ozaman sende yapmaya baslaellerine sağlık tatlım hepsi çok leziz gözüküolar canım çekti vallaa
askım benım tesekkur ederımmelinin tadini tatmis birisi olarak göründükleri kadar lezzetli olduklarinida biliyorum .. ellerine saglik hamarat arkadasim, topiginde cok cok hayirli olsun , bizim icin cok faydali olacak sagol..
ay bebegımm cıkolata ve cıcek getırmıs bana
topiğin hayırlı olsun bibeğimm
mucuk mucukk
Eki Görüntüle 155189 Eki Görüntüle 155190
ohh pek de güzelmiş mutfağın mor mor mmhh
mamaları da döktürmüşsünn şekerim şundan azcık istiyorum ben tabağımaa, mmh biraz da şundan alayımm
ay hepsinden alabilir miyim ham hum hammm:86:
çok teşekkür ederim canım mutlaka dene ozellıklede ılk tarıfı :79:valla bayıldım resimlere.ellerine sağlık ezgicim.çok güzel görünüyolar.hepsini denemek geldi içimden.devamını merakla bekliyoruz....
tesekkur ederım canımÇok güzel görünüyorlar sunumlar harika olmuş.Ellerine sağlık.İrmik tatlını ilk fırsatta deneyeceğim
Eşinde çok şanslı
Ben evleneli 8 ay oldu değişik şeyler yapmak istiyorum ama çalışıyorum tabi zaman olmuyo farklı şeylere. Eşim irmik tatlısına bayılıyo :) O yüzden ilk dikkatimi çeken Kakaolu İrmik tatlısı oldu :) Kesin deneyeceğim :):))
ezgicim topiğin hayırlı olsun,ne kadar beceriklisin maşallah :)
sende benim gibi yemek yapmayı çok seviyorsun sanırım :) hepsi harika görünüyor
bir kaç tarifi aldım bile listeme deniycem hemen
evlendiğimden beri 30 a yakın misafirim olmuştur
bunların 20 si falanda yemeklidir
ben bir çok şeyi geceden yapıyorum ana yemekler hariç
mezeleri zeytinyağlı tatlı yada kurabiyeleri
buzdolabında durdukca tadları daha guzel oluyor
yada et yapıyorsam geceden marıne edıp bekletıyorum
aklınızda bulunsun calısıyorsanız dahada kolaylık olur sıze geceden hazırlamak
canım ellerine kollarına sağlık hepsi birbirinden güzel görünüyor
ama sana tavsiyem fotoların üzerine ismini veya kadınlarkulubu diye yazman.alıntı yapıp kendi yapmıs gibi başka sitelerde yayınlayanlar çıkabiliyor..
tesekkur ederım canım ıcımde varmıs demekkıbende çalışyorum canım ya ne çabuk evlendinde böle hamarat oldunsen diğer topikden takip ediyordum sizi.bize önerebileceğin pratik ama lezzetli yemek tafirlerin varmı?
bir de bu eti marine işlemini nasıl yapıyorsun?
tesekkur ederım hanturkummxzgim yeni topiğin hayırlı olsun birsürü birsürü mamalarla dolsun
yaptıklarının hepsi çok güzel görünüyor eminim elinin lezzetiyle tatları da süper oluyordur
tesekkur ederım canımmmmmmmm çok güzel görünüyolar ezgicim ellerine sağlık hayırlı olsun topiğin
canım ellerine kollarına sağlık hepsi birbirinden güzel görünüyor
ama sana tavsiyem fotoların üzerine ismini veya kadınlarkulubu diye yazman.alıntı yapıp kendi yapmıs gibi başka sitelerde yayınlayanlar çıkabiliyor..
Bunu sabah ben soylemeyi unutmusum , deyindigin icin tesekkur ederim ... Xzgicigim kullanici ismin olsun uzerindd canim . Birsuru emek edip paylasiyorsun burda
melek kalpli arkadasım benımmmxzgim canım arkadaşım senin daha evlenmeden önce mutfaktan uzak olduğunu çok iyi bilmeme rağmen daha 4 aylık evli olmamana rağmen hepimizi şaşırtan tarifler ve istekle karşımıza çıktın4.5 yıllık evli olmama rağmen çoğu tarifi senden öğrendimyaptığın lezzetleri insanlara sunmayı çok seviyosun güzel yürekli arkadaşım topiğin hayırlı olsun
fotolara ismini eklemeyide unutma
Xzgicim topigin harika olmus tatlim; hayirli ugurlu olsun
Sadece 3 aydir yemek yapiyorsun ama gercekten cok yeteneklisin
Büyük bir ilgiyle takip edicem insaallah topigini canim...
ço güzel şeyler yapmışın görsellik süper..eline sağlık