xyza Burun Estetiği Ameliyato

• Konu Sahibi Konu Sahibi xyza
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
2 yılınızı bence doktor arayışına ayırmanız lazım çünkü burun yüzün tam ortasında bir yer ve en ufak hata kaldırmaz ben 2 aydır araştırıorm ve daha bi sene rahat araştırıcam arkadaşlar

araştır araştır kafa iyice karışıyor ama biyandan da,ben geçen sene kasım ayında ameliyat oldum.alçı çıkıp kötü sonucu gördüğümden beri araştırıyorum.bir senedir araştırıyor sayılırım,hergün takip etmesem de forumları da takip ediyorum.bu yıl ameliyat olmam halinde yine mi erken davranmış olacağım sence?

Merhaba bende yakin zamanda seyhan beye uye olacagim ama yeni uye oldugum icin resimlerinizi goremiyorum arkadaslik istegi gonderdim :) seyhan beyin yaptigi burnu cok merak ediyorum

Merhaba bende yakin zamanda seyhan beye uye olacagim ama yeni uye oldugum icin resimlerinizi goremiyorum arkadaslik istegi gonderdim :) seyhan beyin yaptigi burnu cok merak ediyorum

seyhan bey'e üye olacağım derken ameliyat olacağım mı demek istediniz acaba ? ben de merak ediyorum kendisine ameliyat olan birisi yok mu forumdan.. fiyatlar nedir, nasıl oluyor. merak ediyorum açıkcası keşke bilgi verilse...

Bende nisanda burun estetiği yaptırıcam Prof.Dr.Seyhan Çenetoğlu ile görüştüm Ankara gazi hastanesinde devlet hastanesinde olacağım ben ama bi farkı olur mu sizce özel de yada devlet hastanesinde olmanın ? sonuçta yine aynı doktor girecek ameliyatıma.Bende kemik var estetik açısından beğenmiyorum yan profilden fotoğraf çektiremiyorum takıntı haline geldi bende bu yaşım 18,napmalıyım yardımcı olurmusunuz ?

nereye ekledım canımmm benn göremedümmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…