• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

xyza Burun Estetiği Ameliyato

• Konu Sahibi Konu Sahibi xyza
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Plastik cerrahına oldum ben.Yakın arkadaşımın da nefes alamama problemi vardı,kbb uzmanına ameliyat oldu.Ama onun burnu eğrildi sonradan.Plastik cerrahına olmak estetik açısından daha mantıklı geldi bana ve iyi ki öyle olmuş.Ameliyatım kapalı teknikle oldu,yani burun deliklerinden girilerek.Nefes almam çok iyi şu an.ılk başlarda tıkalıydı burnum,okyanus suyu ve burun spreyim rahatlatıyordu.Bugünlerde nefes almam çok güzel,yeni yeni çok rahatladım.Ağızdan nefes almak sağlık açısından zararlı,bence mutlaka ameliyat olmalısın.kronik farenjit,akciğer hastalıkları,astım,diş ve dişeti problemleri vb.biçok rahasızlığa neden oluyor.Nefes alma açısından da çok rahatlayacaksın.

Son düzenleme:
Burnumun eski haliyle resmimi istemişsiniz ama inanın hiç yandan resim çekilmezdim.Çekilmiş olanları da silerdim.Hatta ameliyattan önce son kez burnunu çekelim dediler ama istemedim.Doktorum çekti ameliyat öncesi;önden,sağdan,soldan,alttan,üstten.Alçımın çıktığı günde aynı şekilde çekti.Ama eğer bendeki fotolarda bulabilirsem yükleyeceğim.Herkese güzel günlerbayanssulusmilekaydirigubbakcemile3

Burnumun eski haliyle resmimi istemişsiniz ama inanın hiç yandan resim çekilmezdim.Çekilmiş olanları da silerdim.Hatta ameliyattan önce son kez burnunu çekelim dediler ama istemedim.Doktorum çekti ameliyat öncesi;önden,sağdan,soldan,alttan,üstten.Alçımın çıktığı günde aynı şekilde çekti.Ama eğer bendeki fotolarda bulabilirsem yükleyeceğim.Herkese güzel günlerbayanssulusmilekaydirigubbakcemile3

Geçmiş olsun,burnunuzda güzel olmuş.Dokrorunuz antalyada mı?Birde özel hastanede mi oldunuz?

Teşekkür ederim.Doktorum Ankara'da ve özel hastanede ameliyat oldum.

a.s.Ne eski resimlere bakmaya ne de yüklemeye hiç zamanım olmadı arkadaşlar.İnşallah bulabilirsem yükleyeceğim.kaydirigubbakcemile4

Burnumun eski hali arkadaşlar.Bir tane resim bulabildim yandan.Eğriliği bu taraftan çok belli olmuyor ama başka resim bulamadım.aklinialirimsmile

Eklentiler

• $DSC03722.JPG
    $DSC03722.JPG
    34,6 KB · Görüntüleme: 87
  • $DSC04311.JPG
    $DSC04311.JPG
    27,5 KB · Görüntüleme: 112
Son düzenleme:
çok güzel olmuş. bayıldım. bende 4 yıl oldu. kbb doktoru içindeki eğrili düzeltirken üstündeki keMiği törpüledi. ama uzunluğunu kısaltmadı maalesef . sağlık açısından yapamam nefes alman zorlaşır dedi. hiç memnun değilim seninkini görünce imrendim. AlLah mutlu etsin seni. inşalalh problem çıkmaz.

DUR Bı DAHA BAKAYIM FOTOLARINA.

aklinialirimsmile
teşekkür ederimm su.ay.inşallah.şişliklerin inmesini bekliyorum sabırsızlıkla.çok sağoll.

kesinlikle cok tatli olmussss.. karsilastirildigindada dogal duruyo bence yerimseniben
Umarim bir sorun yasamazsin cnm :nazar:

merhaba, antalya da mı oldun ameliyatını acaba ve fiyatı hakkında da bilgi verebilir misin? ben ömer refik özerdemi duydum antalya da ama çok pahalı geldi bana onun fiyatları..

resimleride gördüm canım cidden süper olmuşş ellerine sağlık doktorunun..

Back