Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Xpecia bayan tablet kullanan var mııı ???

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Edacım karanfıl suyuna başlamayı düşünüyorum sen hala devam ediyormusun.. tavsiyen dedir?

Canm kullandığında dökülmeyi azalttığı doğru ben ilk kullandığımda dökülmemi azaltmştı ama sonradan devam etmedim kullanmaynca da dökülme devam etmşti sora işte diane 35 e başladm öyle durmuştu dökülmem. 3-4 aylık aradan sonra tekrar başladı dökülmem yine yaptm karanfili ama benm saçlarım ıslanınca çok dökülüyor. Karanfili de sıkınca ıslandıgı için dökülüyor anca kuruyunca dökülmüyor. Ertesi günü de dökülmüyor fazla. Ben şuan ısırgan suyu kullanıyorm duş sonrası. o yuzden ikisini bi arada kullanmim dedim. Yani sonuç olarak bence dene dökülmeni kesmeyebilir ama en azından azaltır.

Canm kullandığında dökülmeyi azalttığı doğru ben ilk kullandığımda dökülmemi azaltmştı ama sonradan devam etmedim kullanmaynca da dökülme devam etmşti sora işte diane 35 e başladm öyle durmuştu dökülmem. 3-4 aylık aradan sonra tekrar başladı dökülmem yine yaptm karanfili ama benm saçlarım ıslanınca çok dökülüyor. Karanfili de sıkınca ıslandıgı için dökülüyor anca kuruyunca dökülmüyor. Ertesi günü de dökülmüyor fazla. Ben şuan ısırgan suyu kullanıyorm duş sonrası. o yuzden ikisini bi arada kullanmim dedim. Yani sonuç olarak bence dene dökülmeni kesmeyebilir ama en azından azaltır.

Canimm sac telerini sayarak incelemiceksin saclarini. Koklerine dibine bakicaksin .. hem bu zaten pskolojikmen seni tamamen bozar ve saclarina etkiler.. dianayi kulandigin halde sac dokulmen devam ediosa vitamin eksikligi, kan eksikligi, demir eksikligide vardir.. hem arada bir dokulme olabilir.
ben diana dglde dahpe hapi kulaniyorum.. burda yazdigim listeyi uygula bence.. baska konuda resimde paylasmistin o konuyuda takip ediyordum. Benim sac durumum tipa tip ayni senin ki gibi.. yasimda 23 daha..
dedigim gibi senelerce her sene avuc avuc azalan saclarim. 3 senedir dokulmuyor.. hem dogum hapi ic hem yazdigim gereken butun vitaminler. Sonra ise sac cikartan minoxidil. bir haptan hapa konmaya devam edersen hic bsyin etkisini anlamadan saclarini kaybetme. Minoxidilide goze alman gerekiyor.. o ilac kel biraksaydi eger ben kalirdim :KK70: suan o ilaca bile sukrediyorum. Kel kalmam icin daha cok erken cunku.. simdi degilde ilerde keligi tercih ediyorum.. cunku benim genetik dokulmem var hem annemde hem babamda.. umudunude kesme! Kel kalsak bile hayat devam ediyor. Bizi seven kel olarak sevsin :)) bu arada senin dokulmendemi genetik?

Canimm sac telerini sayarak incelemiceksin saclarini. Koklerine dibine bakicaksin .. hem bu zaten pskolojikmen seni tamamen bozar ve saclarina etkiler.. dianayi kulandigin halde sac dokulmen devam ediosa vitamin eksikligi, kan eksikligi, demir eksikligide vardir.. hem arada bir dokulme olabilir.
ben diana dglde dahpe hapi kulaniyorum.. burda yazdigim listeyi uygula bence.. baska konuda resimde paylasmistin o konuyuda takip ediyordum. Benim sac durumum tipa tip ayni senin ki gibi.. yasimda 23 daha..
dedigim gibi senelerce her sene avuc avuc azalan saclarim. 3 senedir dokulmuyor.. hem dogum hapi ic hem yazdigim gereken butun vitaminler. Sonra ise sac cikartan minoxidil. bir haptan hapa konmaya devam edersen hic bsyin etkisini anlamadan saclarini kaybetme. Minoxidilide goze alman gerekiyor.. o ilac kel biraksaydi eger ben kalirdim :KK70: suan o ilaca bile sukrediyorum. Kel kalmam icin daha cok erken cunku.. simdi degilde ilerde keligi tercih ediyorum.. cunku benim genetik dokulmem var hem annemde hem babamda.. umudunude kesme! Kel kalsak bile hayat devam ediyor. Bizi seven kel olarak sevsin :)) bu arada senin dokulmendemi genetik?
evet canm demir eksikliği vitamin eksikliği olabilir doktor kan hapı da vermşti fakat yan etkilerınden dolayı içemiyorum. Ben senin o yazdığın listenın çogunu kullandm ama bir sonuç alamamştım zamanında. Minoxidil olayını da düşünüyorum ama başladığı dönemlerde dökülme olabiliomuş bırakıldıgında dökülüomuş gibi yorumlar beni soğuttu ama yinede gündemimde yani alabilirim. Dışarıya çıktığımda onca insanın saçları upuzun güpgür içim yanıyor neden ben diyorum. Hayat devam edıyor ama uzulmekte insanın elinde olmayan bir durum malesef. Genetik teşhisi konmadı ama bu kadar dökülüyor ve ben çare bulamıyorum genetik olabilir dıye düşünüyorum. İnşaallah deildir :KK43:

Nasil 2 saate kuruyor minoxidil? Benim kulandigim minoxidil 1 dkkda sac derimde kuruyor.. 2 saat baya bir uzun saat?! hem 5 fisfis nsl oluyor? Acaba sizin kulandiginiz minoxidil daha mi degisik? Pakete mi satiliyor o sizde? benim eczane hemen taze yapip siseye dokuyor oyle aliyorum ben..

Minokidili eczaneden alıyoruz ama bende yıllar önce eczacı tarafında yapılıp satılan üründen kullanmıştım.Aynen dediğin gibi çok çabuk kuruyordu, hatta o zaman eczacı bana Amerika'dan orijinal ürün de getirmişti.Çok geç kuruyor diye beğenmemiştim.

Minokidili eczaneden alıyoruz ama bende yıllar önce eczacı tarafında yapılıp satılan üründen kullanmıştım.Aynen dediğin gibi çok çabuk kuruyordu, hatta o zaman eczacı bana Amerika'dan orijinal ürün de getirmişti.Çok geç kuruyor diye beğenmemiştim.

Turkiyede sahtesi cok satiliyormus.. kulandigin urune cok dikkat et.. en dogali zaten taze yapilmasi.. hemen kurumasi gerekiyor zaten.. bizim burda butun eczacilar kontrol altinda.. gec kuruyanin icinde baska yag katiyorlar..

Sac regime listesi:

3MSM 3500 mg
Saw Palmetto
Biotine
vitamine B5
Omega 3 balik tablet
Finasteride/ dogum kontrol hap
Minoxidil

sadece bunlari tavsiye ederim!! Priorini arastirdim kizlarr fazla iyi dglmis..

Bu listede hepsini kulansan sac dokulmen tamamen azalir/ durur.ve saclar gurlesir.. bu listeyi toparladim bir birer bir avrupa forumde herkesin memnun kaldigi urunler.. bende baslicagim !!

Bu kadarı midenize zarar vermesin dikkatli olun derim bende çok fazla ilaç kullandım bu nedenden dolayı midem mahvoldu.

merhaba arkadaşlar. xpecia bayan tabletten ben de kullandım fakat bana iyi gelmedi. kullandığım dönemde bacaklarımda morluklar çıktı ve daha stresli ve alıngan olmama sebep oldu. ilacı kullanmayı bırakınca morluklar da geçti. yan etki olarak bunlar belirtilmiyor ama bende bu tür etkiler yarattı. sizde de aynı şey olacak diye bir şey yok tabiki ama doktor kontrolünde kullanmanız daha sağlıklı olacaktır.

Arkadaşlar ben expecia bayan tableti kullandım, yanında da hair forte bayan spreyi aldım kullandım. hayatımda hiç dökülmediğim kadar saç dökülmesi yaşıyorum kel kalıcam zannettim ztn saçlarım az. 1 ay kullandım tavsiye etmiyorum. daha önce saçlarım asla dökülmüyordu benim sıkıntım saçlarım zayıf ve azdı. dökülmem yoktu o biçimde dökülmem oldu bu ilaç ve spreyi kullandıgımdan beri haberiniz olsun

Selam:KK24:. Ben bu ilacı kullanıyorum doktor önerisi ile. 3 kutu kullanmamı söyledi. İlk zamanlarda günde 2 tablet içtim. 2. kutuda 1 tablete düştü. Son kutuyu kullanıyorum. Az kaldı ilaç. Tabi ki bunun dışında diger başka ilaçları da kullanıyorum. Prp saç tedavisi de gördüm beraberinde. Sonuç saçlarım çıktı. O ilacı kullanmaya başlayınca saçlarımın dökülmesi kesildi ve azaldı. Kısacası ben zararırını görmedim.:KK71:

X