- 9 Eylül 2009
- 495
- 162
- Konu Sahibi Hayvanseverdost
Arkadaşlar 6 yıldır devamlı olarak aşırı derecede bir dökülme yaşıyorum dökülmem gun içinde 200 civarı yıkadığım zamanlarda bu artış gösteriyor. Bunu 6 yıla vurursak saçlarımın ne kadar azaldıgını sizde tahmn ediyorsunuzdur. Dışarı felan cıkmak istemıyorum psıkolojımı fena halde bozdum gunboyu saç dökülmesi için yöntemler araştırıyorum internnetten. Doktora cogu kez gittim ama hiçbiri de iyi bir yöntem bulamadı. Vitamın karışımı ve sampuandan baska bir yol gösteren bir doktora rastlamadm henüz. Bu yuzden careyi kendim arıyorum. Bepanthen iğne vurulduğum zamanlarda dökülmem durmuştu fakat bir sure sonra yenıden başladı. Vucudum bepanthene tepki göstermez oldu. Piyasada saç dökülmesine çözüm niteliğnde bir sürü güvenli güvensiz tablet mevcut. Bende araştırmalarım doğrultusunda güvenilir oldugunu düşündüğüm bir hapa başladım. Adı da xpecia. 1 aya yakın kullanıorum henüz bir sonuç alamadım. Başka bir hapa gcmek istiyorum fakat aranızda bu hapı kullanıp fayda göreniniz varmı ? Bu hapla ilgili olumlu olumsuz yorumlarınızı bekliyorum.. Tşk.ler