Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar,
Öncelikle ilginiz için teşekkür ederiz. Numune ürün gönderiminde kargo masrafları müşterilerimize aittir. 4–5 TL arasında ücreti değişmektedir. Eğer düşünüyorsanız size ulaşabileceğimiz adres ve telefon bilgilerinizi tam olarak vermenizi rica ederiz.Ürünlerimizden memnun kaldığınız takdirde online satış sistemimizden faydalanabilirsiniz.Gönderilen numuneler ikinci bir defa gönderilemiyor.Ayrıca kargo masraflarını kabul ediyorum şeklinde belirtmeniz gerekmektedir
bu geldı bır daha doldurmam gereıyor mu anlamadım
canım sanada bana gelen msj geldı mıkızlar benimkide az önce geldi geçen perşembe 16 sında istedim bu gün geldi tam bi hafta ..
yalnız ben gelen kokulara bayıldım yaa 5 bayan 3 erkek 5 tanede krem yollamışlar şimdi isimlerini ve kodlarını yazıyım ..
BAYANLAR
B072- burbery weekend
B086 - paris
B155 - tropical punch
B174 - escada collection
B264 - grant
ERKEKLER
E031 - polo blue
E062 - hugo
E169 - lacoste red
burbery weekend kullanmıştım daha önce.. escada nında magnetizm olanını kullanmıştım ama bu collection da güzelmişama diğerlerini denememiştim bu numuneler iyi oldu daha paketi açmadan ofiste koku yayıldı erkek parfümü lacoste red azıcık dökülmüş iyi kapamamışlar sanırım buram buram parfüm kokuyorum ya kaydirigubbakcemile3 konuyu açıpta bizi bilgilendiren arkadaşa çook tşkler..
iki kere form doldurmustum göndermediler diye....biri geldi...
inanmayacaksiniz diger doldurdugumuda gönderdiler az önce kargo gene geldii...
allah kahretsin cok sansliyim ya..delikafadulden.millet bi kere alamiyo ixora bana iki kere yolluyorrr....:sm_cool::sm_cool:
canım sanada bana gelen msj geldı mı
hangi kargo şirketi ile geliyor peki kızlar.