• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

xora'dan bedava numune Parfm

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zqe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kıslarrr benimkilerde geldi sağolsun teşekkür ederim ıxora yaaaa eger salyangoz kremi sivilcelerime iyi gelirse alırım denenyip görücem

Merhabalar,

Öncelikle ilginiz için teşekkür ederiz. Numune ürün gönderiminde kargo masrafları müşterilerimize aittir. 4–5 TL arasında ücreti değişmektedir. Eğer düşünüyorsanız size ulaşabileceğimiz adres ve telefon bilgilerinizi tam olarak vermenizi rica ederiz.Ürünlerimizden memnun kaldığınız takdirde online satış sistemimizden faydalanabilirsiniz.Gönderilen numuneler ikinci bir defa gönderilemiyor.Ayrıca kargo masraflarını kabul ediyorum şeklinde belirtmeniz gerekmektedir
bu geldı bır daha doldurmam gereıyor mu anlamadım

adreslerinde problem olabilir..a.s.tekrar doldurup gönder..tam olarak girdiginde e_mail göndermiyorlar cünkü...

kızlar benimkide az önce geldi geçen perşembe 16 sında istedim bu gün geldi tam bi hafta ..
yalnız ben gelen kokulara bayıldım yaa 5 bayan 3 erkek 5 tanede krem yollamışlar şimdi isimlerini ve kodlarını yazıyım ..

BAYANLAR

B072- burbery weekend
B086 - paris
B155 - tropical punch
B174 - escada collection
B264 - grant

ERKEKLER

E031 - polo blue
E062 - hugo
E169 - lacoste red

burbery weekend kullanmıştım daha önce.. escada nında magnetizm olanını kullanmıştım ama bu collection da güzelmişama diğerlerini denememiştim bu numuneler iyi oldu daha paketi açmadan ofiste koku yayıldı erkek parfümü lacoste red azıcık dökülmüş iyi kapamamışlar sanırım buram buram parfüm kokuyorum ya kaydirigubbakcemile3 konuyu açıpta bizi bilgilendiren arkadaşa çook tşkler..
canım sanada bana gelen msj geldı mı

iki kere form doldurmustum göndermediler diye....biri geldi...
inanmayacaksiniz diger doldurdugumuda gönderdiler az önce kargo gene geldii...
allah kahretsin cok sansliyim ya..delikafadulden.millet bi kere alamiyo ixora bana iki kere yolluyorrr....:sm_cool::sm_cool:

kızlar bende geçen hafta perşembe günü istemiştim az önce geldi 5 bayan 3 erkek 5 de salyangoz kremi geldi kokular çok hoş bi ara kodlarını da yazaım:hooray:

iki kere form doldurmustum göndermediler diye....biri geldi...
inanmayacaksiniz diger doldurdugumuda gönderdiler az önce kargo gene geldii...
allah kahretsin cok sansliyim ya..delikafadulden.millet bi kere alamiyo ixora bana iki kere yolluyorrr....:sm_cool::sm_cool:

gıcık mısın yaa töbee :oklava:

ben de mi kere daha yollasam acep bak aklıma düştü şimdi :1rolleyes:

sen ikincisinde söylemiş miydin öncekini yollamadınız diye? şu kremi merak ettim en çok ben...
CADIARZU

banda geldi işyerindekiler dalga geççiyorlar salyangoz kremimi satıyorsun diye:(

ben hemen topladım çantama doldurdum isterler falan sonra vermek zorunda kalırım daha doya doya koklamadan kaydirigubbakcemile3

10 gün sonra da olsa benimkilerde şimdi geldi:teytey: hemen deneyip yorumlarımı yapıcam.kaydirigubbakcemile5

hıımmm badaaa gelmicek sanırımm salyangoz kremini çok merak etmiştim ben yaa
acep bendemi ikincikez yazsam acebe arada eliyorlar galiba istiyen çok oluyor diye
o eledikleride benmiyiym mafoldumben

ayyyy heryerime başka bi parfüm sürdümsırnaşık şey
B072 BURBERRY weekend-klasik bildiğiniz koku
B155 ESCADA tropical punch-ehhh diyeceğim,escada kokularında alıştığımız şekerimsilik yok.meyveli bi koku
B086 YVES SAİNT LAUREN-PARİS-sanki biraz olgun yaş için geldi.Oryantal,çiçeksi bi koku
B101 LANCOME-MİRACLE-merak ettiğim bi kokuydu.Beklentimin altında kaldı.Çiçeksi bi koku
B264-İXORA-GRANT-yoğun oryantal kokusu sevenler düşünebilir.
düşündüklerim bunlar arkadaşlaryerimseniben

bunlar dışında 3 tane erkek parfümü ve 5 adet salganyoz özlü krem geldi.

hangi kargo şirketi ile geliyor peki kızlar.

bende dün doldurdum formu acepp bugün tekrarmı doldursamm, belkim daha etkili olur
nedersiniz kızlarr laelaelaelaelae

yada hergün doldurup göndersem en sonunda pes edipp hepsinden bi seri yapıp gönderirlermişşşş :roflol::roflol:

Kızlar ayın 9 da göndermiştim 23 ünde ancak geldi.Ben umudumu kesmiştim aslında.Kızlar gelmeyenler tekrar göndersin.Geçte olsa gönderiyorlar.opuyorumnanaktan

Back