Xenical faciası

Glsema

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2014
643
559
78
Birkaç aydır , vucudun tık dediği yere geldim.. Ne diyet ne ot çöp , zencefil , zerdeçal fayda etmeyince , xenical aldım .. Yarım kutu kullandım kilo vermeyi geçtim üstüne 3 kg. Aldım . Vucudumu alt üst oldu , resmen şeker krizi doymayak bilmeyen bir açlık , herdakika yemek düşüncesi deliyorum sandım . Hapı kestim kan şekerimi düzeltmesi için sabah akşaö tarçın yutuyorum /: kilo vericem derken üstüne aldım /: bu ilacı kullanan varmı ?

Kaç kilosunuz? Zayıflama hapları çok zararlı, metabolizmayı mahvediyor.
Ekime kadar 54 düm .xencîal den önce 59 şimdi 62 aldı başını gitti..3 aydır kahvaltı meyve dışında pek bişi yemîyorum. Akşam yesem sabaha kiloyla kalkıyorum.

Ekime kadar 54 düm .xencîal den önce 59 şimdi 62 aldı başını gitti..3 aydır kahvaltı meyve dışında pek bişi yemîyorum. Akşam yesem sabaha kiloyla kalkıyorum.
Ilaç kullanacak kadar da kilolu değilsiniz ki...

Şuanda çok düzensiz besleniyorsunuz.. Meyvelerde şeker oranı yüksek kilo almanız çok normal.. Bir an önce diyetisyenden yardım alın..[/QUOsadece grayfurt elma yiyorum oda 1,2 . Düzensiz beslenmede abur,cubur vs. Olur. Akşamları yoğurt yiyorum , sabah kahvaltıda yumurta 1 dilim tam buğday. Hayır bu düzensizse düzenlisi nasıl oluyor ? Akşam az bile yesem şişiyorum .

Sizce düzenli mi bu beslenme şekli
Çorbanız nerde ana yemek nerde hiç meyve yemeyin demiyorum zaten kilo almaktan söz ediyorsunuz bende normal dedim... Yardım alın hepsi bu. Yediklerinizin düzenli oldugunu düşünüyorsanız bilemiyorum pardon ben yalnış biliyormuuşum ozaman kusura bakma.

Sizce düzenli mi bu beslenme şekli
Çorbanız nerde ana yemek nerde hiç meyve yemeyin demiyorum zaten kilo almaktan söz ediyorsunuz bende normal dedim... Yardım alın hepsi bu. Yediklerinizin düzenli oldugunu düşünüyorsanız bilemiyorum pardon ben yalnış biliyormuuşum ozaman kusura bakma.
İlaçla ilgili bir fikrin varsa söyle , ana yemek yiyince şişiyorum diyorum dönüp aynı şeyi yazıyorsun ..dediğin tarzda beslendiğim dönem 6 kg. Aldım zaten . Kilo aldığım için bıraktım yemeyi . Oke. Diyestisyene gittim. Üstelik.

İlaçla ilgili bir fikrin varsa söyle , ana yemek yiyince şişiyorum diyorum dönüp aynı şeyi yazıyorsun ..dediğin tarzda beslendiğim dönem 6 kg. Aldım zaten . Kilo aldığım için bıraktım yemeyi . Oke. Diyestisyene gittim. Üstelik.

Bu nasil bir cevap, konuyla alakam yok ama gorunce dayanamadim. Kotu besleniyorsunuz, biri de cikip bunu soylemis , bu sekilde agresif cevap vemeniz hic hos degil.

Hanim dogru soylemis, beslenme tarziniz bastan asagi yanlis ama sizin probleminiz bu degil.

Bu ilaclarin hepsi sakincali, sizin de vucut duzeniniz bozulmus. Derhal bir doktora gidin, insulin duzeyinize baktirin.

Buraya babaannem kullandi, zayifladi yazsam bile ne isinize yaricak ki ? Bu ilac bell ki vucut dengenizi bozmus, burdakilerden duydugunuz bilgilerle bir yere varamazsiniz. Endokrionoloji veya ic hastaliklari doktoru ile gorusmelisiniz.

Kilo vermenizi engelleyen ya da kilo almanızı sağlayan bazı tıbbı rahatsızlıklarınız olabilir. Troid gibi mesela. Dolayısyla size öncelikle bir doktora danışmanızı tavsiye ederim.

Televizyonda heryerde bas bas bağırıyorlar zayıflama ilaçları öldürüyor, kullanmayın diye. Biriside ne güzel uyarmış sizi düşünüp, bu ne saygısızlık. Zayıflıcam derken sağlığınızdan olcaksınız.

Meyve asiri yenilmedigi durumlarda da kilo yapar mi kizlar seker orani yuksek oldugu icin???
Ben meyvesiz duramam mumkun degil yaaa :KK61:

yapmaz canım önemli olan denge ve hangi öğünde yediğin. abartmamak şartıyla ona da ihtiyaç var zaten . diyetisyenler de meyve yazarlar listeye kişiye göre ayarlayıp ;)
Meyve asiri yenilmedigi durumlarda da kilo yapar mi kizlar seker orani yuksek oldugu icin???
Ben meyvesiz duramam mumkun degil yaaa :KK61:

Back
X