- 17 Nisan 2013
- 630
- 6
- 46
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pembeli nevresim takımımız aynı :) Taçtan almıştım ben :)
bu arada çok güzeller hepsi. bayıldım!!
aynen canım zaten seramik takım var 3 lü 3lü de çelik tencere aldım bir de fissler düdüklü aldım mı tamamdır :)
annem de aynı şeyi diyor ben iki tencere kullanıyorum diyo :))
madame coco nevresimler cok guzel. ozellikle pamuksatenler. tavsiye ederim.ceyizime ben ordan nevresim aldim. ayrica kayinvalidem de kullaniyor :)
Hepsi çok güzel güle güle, huzurla kullanın.
En son aldığınız şu oval tabakları çok seviyorum ama bulamadım nedense, nerden ve ne kadara aldığınızı sorsam
teşekkürler canım Allah hepinize daha fazlasını versin.. burada yani Bursa çarşısından 20 tl ye almıstım.. bazen alısveris magazalrında da denk geliyorum canm bulabilirsin aslında
Denk gelemedim bir türlü, şekilli seramik tabaklar gördüm ama kalınlar sanki, porselen istiyorum ben de. Çok istiyorum sanırım ondan bulamadım henüzTeşekkür ederim...
almak için çıkınca bulunmaz haklısın:))nette vardır paçi markası.. bende gezinirken görüp almıştım porselen ama cok ince değil bunlar..
seramikten iyidir ama, hem çok ince de çabuk kırılırinternete de bakayım o zaman
canım yeni çeyizleirni güle güle kullan. bornoz takımın bu arada çok şık gözüküyor:)
Güzel günlerde kullanasın. Sos tenceresinden benim de var cok cici seve seve bi hal oldum![]()
Domatesli tencere çok güzellyeni bebeklerim
ince yağ ve zeytin yağlığım, sos tencerem ve bornoz takımım: