- 6 Aralık 2016
- 192
- 43
- 98
- 36
- Konu Sahibi Turkugozlu
Merhaba ben depremden sonra panik atak geçirdim ve doktor xanax verdi kullanıyorum aranızda kullanan varmı ve nekadar süre kullandınız ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktorunuz verdiyse size, sizin özellik ve durumunuza onu uygun görmüştür. Bu ilaçların etkileri, yan etkileri, kullanım süreleri kişiden kişiye değişiyor.Merhaba ben depremden sonra panik atak geçirdim ve doktor xanax verdi kullanıyorum aranızda kullanan varmı ve nekadar süre kullandınız ?
Cevabınız için teşekkür ederim 0.5 mg verdi hergün yarım kullanıyorum bana iyi gelen tek ilaç ama çoğu kötülüyor bu ilacı çarpıntımı her belirtimi kesen tek ilaç bu daha önce cipralex kullandım hiç ise yaramadıDoktorunuz verdiyse size, sizin özellik ve durumunuza onu uygun görmüştür. Bu ilaçların etkileri, yan etkileri, kullanım süreleri kişiden kişiye değişiyor.
Çok teşekkür ederim cevabınız için kaç mg kullandı ve kaç yıl kullandı ve hergün kullandımı ? Kusura bakmayın çok sordum sizede ama hiç iyi değilim depremden sonra kendime gelemedim kayıplarımızda var..Annem birkaç sene kullandı. Ağır panik atağı vardı. Küçük küçük azalta azalta bıraktı. Ve bence çok işe yaradı. Şimdi çok ağır haberler harici geçirmiyor. Size de geçmiş olsun.
Çok teşekkür ederim ama zaten moralimiz bozuk eczacılarda kötülüyor ilacı artık iyice tuhaflaştım zaten canımız burnumuzda ama bana iyi geliyor bu ilaç yok işte uyuşturucu diyor kimide bilmem ne vallaha stress olduö benimle aynı ilacı kullananlar varmı diye merak ettimHangi ilacın iyi geldiğini deneyerek bulabilirsiniz aslında. Bende anksiyete var taa lise sınavlarında başlamıştı gelecek kaygısıyla beraber. Bir sürü ilaç denedim ve doktorum her defasında kendini iyi izle eğer iyi gelmezse değiştirelim diyordu. Su an hamile kaldım kullanmıyorum ama en son bıraktığım ilaçtan hiç memnun değildim. Emzırme dönemi geçsin ilacı değiştirmesini isteyeceğim. Sakın kimseye bakmayın size ne iyi geldiğini önce siz tespit edin sonra doktorunuz onaylarsa devam edin.
Xanax kısa vade kullanmalı çünkü bağımlılık yapma potansiyeli yüksek.Merhaba ben depremden sonra panik atak geçirdim ve doktor xanax verdi kullanıyorum aranızda kullanan varmı ve nekadar süre kullandınız ?
Aynen bendede öyle şuan düzenli hergün yarım içiyorum sizdeki panik atak belirtileri neydi ?Ben panik atak geçirdiğim sıralar ilaca ilk basladigimda panik atak geldiğinde bir tane iç demişti doktorum anında atak duruyodu ama sonra kullanmadım atakların durmustu
Çok teşekkür ederim cevabınız için kontrole tekrar gidicem ama beni şuan iyileştiren tek ilaç iyi bir doktora ihtiyacım var sadeceXanax kısa vade kullanmalı çünkü bağımlılık yapma potansiyeli yüksek.
ağır bir ilaç etkisini hızlı gösterir ,bakmayın sadece 0,5 mg olduğuna zaten birde 1mg var .
Uzun vadeli kullandınızmi insanı yavaşlatir ,beyninizi, hareketlerinizi,sindiriminizi herşeyinizi.
Yani kilo problemi çıkar .
Aliştiktan sonra bırakması zor olur ,vücut direnc gösterir ve tekrar atak yaşarsınız.
Bence doktorunuzla konuşun bir başka ilaç deneyin.
Ayrıca yaşadiğiniz olay travmatik, sizi anlıyorum geçmiş olsun .
Bende hala var senelerdir ilaç kullanıyorum ilacı birakiyorum tekrar başa dönüyor benim başım dönüyor boğazımı birisi sıkıyor gibi yada içten sisyomusta nefes alamıyorum sanıyorum şükür artık yaşamıyorum ilaç ve psikoterapi alıyorum tabiAynen bendede öyle şuan düzenli hergün yarım içiyorum sizdeki panik atak belirtileri neydi ?
Benimde iyi bir terapi almam lazim bana cipralex ve xanax verdi doktor cipralex hic ise yaramadı sonra fonksera oda yaramadı sanki daha kötü yaptı şuan yarım xanax kullanıyorum sürekli kalbimde sıkıntı varmış gibi oluyorum yanma oluyor bayılcakmışım gibi şuan çok şükür geçti xanax sayesindeBende hala var senelerdir ilaç kullanıyorum ilacı birakiyorum tekrar başa dönüyor benim başım dönüyor boğazımı birisi sıkıyor gibi yada içten sisyomusta nefes alamıyorum sanıyorum şükür artık yaşamıyorum ilaç ve psikoterapi alıyorum tabi
Ben kullandim.
AMA antidepresanlar her vucutta farkli tepki gosterir ve en dogrusunu doktor bilir. Burada fikir almaniz sizi yanlis etkiler.
Alan herkese yaramis olabilir size yaramaz ya da tam tersi. Psikiyatristimin ilk cumlesi internetten acip hapin yorumlarini okuma ve etkilenme olmustur.
Saglikli bir terapi ve duzelme istiyorsaniz konunuzu kapatin ve arastirmayin cunku bu konu etkilenmeye cok musait. Gecmis
Xanax ve cipralex farklı grup ilaçlar. Cipralex antidepresan, kısa vadede yanıt vermemesi normal aslında. Gerçi doktorunuz ilacınızı değiştirmiş sonradan. Yeni başladığınız ilacı ne kadar süre kullanıp bıraktınız? Başlarda yan etkileri olabiliyor, çoğu zaman kullandıkça yan etkiler kaybolur. Doktorunuzla tekrar iletişime geçin isterseniz.
Başınız sağ olsun öncelikle. Kolay şeyler yaşamamışsınız. Siz doktora şikayetinizi anlatmışsınız, doktor da bu ilaçlara ihtiyacınız olduğuna karar vermiş. Doktor uygun gördükten sonra, eczacının dediklerine takılmamaya çalışın. Elbette böyle olmasını istemezdiniz. Anlattıklarınızdan anladığım kadarıyla, günlük hayatınızı ciddi anlamda etkileyen sıkıntılar baş göstermiş. Bu ne ayıp ne de bir suç. Herkesin hayatta zorlandığı durumlar olabilir. Üstelik yaşadığınız durum, çok büyük bir afet.ikisini bir vermişti sabah tok karnına cipralex atak anında xanax sonra hiç geçmeyince xanax yarım kullandım hergün tek iyi gelen evrt sağlıklı ilaç olmayabilir ama yaşadığımız şeylerde kolay değil can kaybımız var yani uyuyamıyordum hergün lambaya bakıyordum içim sıkılıyordu şuan çok şükür iyiyim ilaç sayesinde ama eczacıda kötü diyince neyapcağımı şaşırdım artık ben istermiydim böyle olmayı ama çok kötüydüm hergün çarpıntı bayılcakmışım gibi yanmalar daha neler neler kabus gibiydi bu ilaç hepsini kesti bende