• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

www.kitapsec.com dan alışveriş yapan var mı?

dfncnr

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2013
22
0
16
Samsun
kızlar kitapsec'den alışveriş yapan var mı güvenilir mi site.acillll cevap lazım

Son düzenleme:

kitapsec den hiç alışveriş yapmadım. Ama
hermeskitap.com'u önerebilirim sürekli kitaplarımı oradan alıyorum güvenli bir site. Kapıda ödeme seçeneğide mevcut.

ya ben kpss kitabı alıcam ama sizin önerdiğiniz sitede kpss kitapları yok.yinede teşekkür ederim

evet yaptım ben sorun çıkmadı hiç , maksimum kitapta daha çok çeşit olduğu için oradan yapıyorum artık

Son düzenleme:
evet yaptım ben sorun çıkmadı hiç , maksimum kitapta daha çok çeşit olduğu için oradan yapıyorum artık

çok teşekkür ederim ilk defa alışveriş yapıcam da bu siteden. bir sorum daha olacaktı tüm kitaplara tek bir kargo parası mı ödedin

ben de 3 defa alışveriş yatpım.
iyi bir site.
hiç bir problem yaşamadım.
en on 90 tl ve üstüne kargo bedavaydı.
tek bir kargo da yolluyor parça parça değil.

dfncnr siz sipariş verdiniz mi ne oldu ne bitti? biraz araştırdım da pek güvenilir değil diyenlerle,çok güvenli diyenler eşit nerdeyse.ne yapsam bilemedim.ben de kpss kitapları sipariş vercektim.ama vazgeçtim.kapıda ödeme seçeneğinde kargo ne kadar,ayrıca kapıya getirdikleri için de mi para ödüyoruz?e-mail attım cevap yok daha sallamıyolar galiba,ne yapsam ki?:ssz::ssz::ssz:

Bende alışveriş yaptım ve hiçbir sorun çıkmadı..

dfncnr siz sipariş verdiniz mi ne oldu ne bitti? biraz araştırdım da pek güvenilir değil diyenlerle,çok güvenli diyenler eşit nerdeyse.ne yapsam bilemedim.ben de kpss kitapları sipariş vercektim.ama vazgeçtim.kapıda ödeme seçeneğinde kargo ne kadar,ayrıca kapıya getirdikleri için de mi para ödüyoruz?e-mail attım cevap yok daha sallamıyolar galiba,ne yapsam ki?:ssz::ssz::ssz:

bende daha vermedim ama bende soru sordum iletişim bölümünden ama daha geri dönmediler.kararsızım açıkcası çünkü bayağı bi kitap almak istiyorum.malum kitap fiyatları ateş pahası.ama ordaki kitaplarda bayağı ucuz.alırsam geri dönerim sana

ben sana döndüm bak ben alışveriş yaptım,kapıda ödemeyi seçtim,çarşamba günü yaptım alışverişi ani bir kararla,aynı gün 1-2 saat sonra aradılar,böyle böyle siparişiniz var onaylıyor musunuz diye.ben de onaylıyorum dedim.bugün mesaj attılar,kargonuz 22-03-2013te gelecektir diye.yani yarın gelecek bekliyorum,umarım kitaplarda eksiklik hata falan çıkmaz.bu noktadan sonra tek korkum o.:ssz::ssz::ssz:

Sürekli alışveriş yaptıgım bir site ben gayet memnunum tavsiye ederim kesinlikle.

Back