Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben 1 kere yaptım satıcının profiline bakmanız lazım nekadar guvenilir olduğunu anlamak için bide 1 ay içinde geliyor 75 dolar uzeri siparişler gumruğe tabi
site guvenilirdir merak etmeyin ama satıcı cok onemli kargo bedeli içinse free shipping yazan urunlerde kargo bedeli olmuyor
Evet biri bizi aydınlatsın lütfen. Teker teker bütün adımları anlaşılır bir şekilde.
1. Ödeme nasıl gerçekleşiyor.
2. Kargo ne kadar tutuyor.
3. Kargonun gelmesi ne kadar sürüyor.
4. Alışveriş yaparken nelere dikkat etmeliyiz.
5. Ürünlerin kalitesi nasıl.
6. Dİl bilmemiz gerekiyor mu.
7. İllaki toplu alım mı yapmamız gerekiyor.
ve daha bir çok soru. BUnları merak ediyorum.
Ayrıca bir öneri İstanbulda anneler bir grup oluşturup geliş fiyatına (bazıları gibi üstüne 2 katı ekleyerek değil) biri satın alsın LOTU bizde ona havale eft yapıp kargo parası da dahil olmak üzere göndersin kargo ile. Evet bunu yapan bi sürü insan var ama kar amacı gütmeden gerçekten uygun fiyata.
Evet biri bizi aydınlatsın lütfen. Teker teker bütün adımları anlaşılır bir şekilde.
1. Ödeme nasıl gerçekleşiyor.
2. Kargo ne kadar tutuyor.
3. Kargonun gelmesi ne kadar sürüyor.
4. Alışveriş yaparken nelere dikkat etmeliyiz.
5. Ürünlerin kalitesi nasıl.
6. Dİl bilmemiz gerekiyor mu.
7. İllaki toplu alım mı yapmamız gerekiyor.
ve daha bir çok soru. BUnları merak ediyorum.
Ayrıca bir öneri İstanbulda anneler bir grup oluşturup geliş fiyatına (bazıları gibi üstüne 2 katı ekleyerek değil) biri satın alsın LOTU bizde ona havale eft yapıp kargo parası da dahil olmak üzere göndersin kargo ile. Evet bunu yapan bi sürü insan var ama kar amacı gütmeden gerçekten uygun fiyata.
Siz anlatabilir misiniz lütfen.Bende bu siteden alışveriş yapıyorum arkadaşlar fakat beğendiğiniz bir ürünü lot halinde yani seri olarak almanız gerekmektedir tek alırsanız zaten çok pahalı oluyor ben kızım için alıyorum diğer kalanlarıda internet üzerinden satıyorum face de "miniğim bebe butiği" sayfasından benimle iletişi,m kurabilirsiniz orda bazı ürünlerin fotoğraflarıda mecvut.
yaw arkadaşlar, brakın taa Çinden alışveriş yapmayı en iyisi ebay ama ebay.co.uk. yani ingiltereden getirmek daha mantıklı ve ayrıca daha hızlı oluyor. Yüzlerce kez alışveriş yapmışımdır. Türkiyede olmayan markaları alıp giydirdim kızıma. Oradan da hep 2. el aldım. Ayrıca paypal ile ödeme yaptığım için elime ulaşmayan ya da yanlış gelen ürünlerin bedelini de geri almışımdır. Çinden geleceği için postada kaybolma olasılığını da düşünmelisiniz. Nasıl oluyor bilmiyorum ama kayboluyor işte. 2 kez başıma geldi ki ben USA den almıştım. çin'i düşünemiyorum