ahahaha cuk oturmuş.
benim ex'im şey yapmıştı; aramız bozuldu ve bir yanlış anlama oldu. yanlış anlaşılan bendim dolayısı ile sevdiğim için de düzeltmek istedim. birkaç adım attım düzelmesi için, asla tepki vermedi. hatta en son duygularımdan bahsettiğim uzun bir ses kaydı yollamıştım (telefonları açmıyordu vs) ona da cevap vermemişti. neyse ben de kendi haline bıraktım kendi akıl sağlığım için. benim cevapsız kalan ses kaydımdan 1 hafta sonra whatsapp hakkımda kısmına vazgeçmiş olmakla alakalı bişeyler yazmıştı. ama böyle bi laf sokma yok bak o derece. hatta vazgeçmiş olmak ve umursamamakla alakalı bi söz, tam hatırlamıyorum, zaman geçti. bu güncellemeyi gördüğüm an aynen şöyle düşündüm: heh, evet sahiden hiç umursamıyorsun. evet evet vazgeçmişsin
laf sokmayı seven biri olduğu için o lafı bana yazdığına adım gibi eminim. asla tek satır bişey yazmadım mesela ona. sosyal medyadan ekliydik, bir süre iletişimsiz kaldık ama hikayelere falan daima bakıyorduk hatta post beğeniyorduk karşılıklı. herkes normal paylaşımlarına devam ediyordu. neyse ben bir süre sonra ondan hiç iletişim çabası gelmeyince instagramdan sildim. tabii ona bişey demeden, ne bir ima ne bir gönderme, kesinlikle yapmadım. sessizce sildim. hatta telefon numarasını ve galerimde ona dair her şeyi, yazışma geçmişi falan ne varsa sildim, yoluma bakmaya karar verdim. sana yemin ederim, instagramdan sildiktan 2-3 saat sonra sildiğimi farkedip bana sitem dolu bir mesaj attı. vay efenim onu silmemle iyi yapmışım, benim hakkımdaki düşüncelerinde yanılmamışmış, düşüncelerini haklı çıkarmışım bilmem ne bilmem ne. yine o mesajı alınca da ay hakikaten hiç umurunda değilmişim bravo dedim içimden.
bir insana onu umursamadığımızı göstermek istiyorsak o kişiyle alakalı hiçbir aksiyon almamalıyız bence. sildiğini mi gördün, gördüğünü belli etme. asla gönderme yapma. o kişi görsün diye bişey yapma. hatta onunla alakalı sağda solda da konuşma. kendime bakıyorum, sahiden umursamadığım zaman neler yapıyorum diye... numarasını silmeyi unutabilirim mesela. hatta bazen fotoğrafını silmeyi unutmuşluğum da olmuştur. ne bileyim, hikayelerini falan izlemem, postları önüme bile düşmez belki görmem. görsem de umurumda değilse beğeni falan atmam. asla gönderme yapmam, onu mu düşünücem. farketmemek en büyük gösterge bence. hakikaten insan umursamadığı birini ya da bir konuyu, durumu farketmiyor.