Wizzit!Fikirlerinize ihtiyacım var:)

heexee

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2008
7.750
4.857
773
Arkadaşlar eminim sizde görmüşsünüzdür tv reklamlarında wizzit diye bir ürün var ve uzun zamandır benim aradığım şey tüyleri kesmeden alıyor ve yüz için tasarlanmış ve çok pratik gözüküyor ama sadece reklamlarda görüp almak pek güvenilir gelmedi ve umarım duyan kullanan veya arkadaşı kullanan vardır ve fikirlerinize görüşlerinize şikayetlerinize ve övgülerinize ihtiyacım var ürün hakkında yorum yazarsanız çok sevinirim.Şimdiden sağolun hihoyyytkaydirigubbakcemile5

mrb.. hyr o sadece yüz için diil dier bölgelerdede kullanabilirsun.. güzel bişeye benzio ama işte denenmeden almak

bildiğin bacaklarımızda kullandığımız epilasyon aletinin minyatürü.. o epilasyon aletini yüzüne de sürmeyi göze alabiliyosan aynı şey. ben cilde zarar verebileceğini düşünüyorum ama kullanmadım tabii..

ya kızlar ben de wizzit almayı düşünüyorum etkilendim reklamlarından çünkü kuaförde bıyık aldırmaktan bıktım. ama erinonanın da yazdıgı gibi bacaklarımız için kullandıgımız epilatöre benziyo ama para iadesi var. ben belki alırım. alırsam yazarım buraya. benim endişem cilde zarar vermesinden çok tüyleri daha çok ve sert çıkarır mı acaba?

arkadaşlar valla ben bacaklarımı aldığım makinayla yüzümü de alıyodum çaresiz kalınca,bu reklamlardaki de aynı şey zaten..
kesinlikle önermiyorum:1no2: ,jiletle traş olun daha iyi .enazından cildiniz mikrop kapmaz..makinayla alınca çok fazla kıl dönmesi ve sivilce oluyor-ki normalde benim cildim çok düzgün.hiç gerek yok bence wizzit almanıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…