Ne kadar şanslısınız anlatamam. Ben beyaz tenliyim ve cildim kuru Avon' un şimdiye kadar ki hiç bir parfümünden verim alamadım. Tenime de sıksam elbiseme de sıksam yarım saatten sonra kokudan eser yok.
Hatta ben bile bu kadar kısa sürede uçmasına çok şaşırmış olduğum için birlkaç kez bileğime sıkıp denemesini de yaptım 10-15 dk duruyor yarım saat sonra burnumun dibine de soksam hiç parfüm sıkılmamış gibi. Bilmem anlatabildim mi.:sinifsinif:
Şimdiye kadar kullandıklarım;
Bluerush Extraordinary ( Bu çok ağır bir koku idi kullanamadım bile zaten. ) Little Black Dress Pur Blanca Celebre Fire Me Up Soft Musk ( Bunu da beğenmediğim için kullanmadım. ) Far Away
Saydıklarımdan diğerlerine kıyasla en kalıcı olanları Far Away, Little Black Dress ve çok uygun fiyatla almış olduğum Fire Me Up oldu.
kızlar ben kampanya12'den wish of happines sipariş etmiştim,sayfadaki kokusu çok hoşuma gitmişti ve ancak bugün elime geçti parfüm hatta yaklaşık 1 saat önce kaydirigubbakcemile3
kalıcılığı konusunda yazılanları okuyunca açıkçası üzüldüm boşuna mı para verdim diye ama
kalıcılıkta ten mi önemlidir ilk defa duyuyorum
belki bende kalıcı olur(tabi inşallah)
avon parfümlerinin kalıcı olmadığını ben de duydum..geçen gün teyzem hediye etti wish of love. koku çok hoş,şekerimsi ama iç baymıyor tatlı bir kokusu var.o kadar da çabuk uçup gitmiyor,ben de açık tenliyim