wish of happines & wish of love & wish of peace

Avon' un hiç bir parfümü 10 bilemediniz en fazla 15 dk. ' dan fazla üzerimde kalmamış olsada kokusunu beğendiğim için sipariş verdim.

Umarım bu parfüm beni şaşırtır.

hiç bi parfumumu? :S ben sıkıyorum sabah 8 de ogleden sonra 1-2 e kadar duruyo koku

hiç bi parfumumu? :S ben sıkıyorum sabah 8 de ogleden sonra 1-2 e kadar duruyo koku

Ne kadar şanslısınız anlatamam.
Ben beyaz tenliyim ve cildim kuru Avon' un şimdiye kadar ki hiç bir parfümünden verim alamadım. Tenime de sıksam elbiseme de sıksam yarım saatten sonra kokudan eser yok.

Hatta ben bile bu kadar kısa sürede uçmasına çok şaşırmış olduğum için birlkaç kez bileğime sıkıp denemesini de yaptım 10-15 dk duruyor yarım saat sonra burnumun dibine de soksam hiç parfüm sıkılmamış gibi.
Bilmem anlatabildim mi.:sinifsinif:

Şimdiye kadar kullandıklarım;

Bluerush
Extraordinary ( Bu çok ağır bir koku idi kullanamadım bile zaten. )
Little Black Dress
Pur Blanca
Celebre
Fire Me Up
Soft Musk ( Bunu da beğenmediğim için kullanmadım. )
Far Away

Saydıklarımdan diğerlerine kıyasla en kalıcı olanları Far Away, Little Black Dress ve çok uygun fiyatla almış olduğum Fire Me Up oldu.

anladım cnm demek ki ten meselesi. ben esmerim :)) ama pur blanca süt beyaz bi arkadasım var onda süper oluyo. bende hiç kalmıyo mesela..

kızlar ben kampanya12'den wish of happines sipariş etmiştim,sayfadaki kokusu çok hoşuma gitmişti ve ancak bugün elime geçti parfüm hatta yaklaşık 1 saat önce kaydirigubbakcemile3
kalıcılığı konusunda yazılanları okuyunca açıkçası üzüldüm boşuna mı para verdim diye ama
kalıcılıkta ten mi önemlidir ilk defa duyuyorum
belki bende kalıcı olur(tabi inşallah)

wish of love aldım bende kokusu hoş ferah bebek kokusu gibi geldi bana. Çok beğendim ama kalıcı değil pek fazla ..

avon parfümlerinin kalıcı olmadığını ben de duydum..geçen gün teyzem hediye etti wish of love. koku çok hoş,şekerimsi ama iç baymıyor tatlı bir kokusu var.o kadar da çabuk uçup gitmiyor,ben de açık tenliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…