wish of happines & wish of love & wish of peace

Feronia

İyi ki varsın :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2007
6.289
43
78
Diğer
Arkadaşlar bu parfümler nasıl?
Bunların arasından hangisi daha güzel?
Kalıcılar mı ?
Bu ay ki katalogta indirim varya deneyim diyorum hazır parfümümde az kalmışken.

bende tamamen sana katılıorum bu soruna...bende almaı düşünüorum kokusunu bilen warsa hafif mi kalıcı mı meyweli mi çiçeksi mi lütfen bi cewap yazsın günlerdr düşünüorum alsam mı die:)

arkadaşlar ben wish of happines & wish of love & wish of peace hepsini aldım.hepsi fena değil ama love daha kalıcı diğer ikisi uçuyo hemen love tavsiye ederim

ben de love ı beğendim arkadaşımda kokladım peace hakkında fikrim yok happines de fena dğeil

ben wish of peace kulanıyorum hoş bir kosou var tasiye ederim pembesi love dır sanırım oda fena değil

wish of love yi kullanıyorum..Piece olanda güzel ama happines i beyenmedimm :)

happiness limonlu ve şekerli gibi geldi. love da birazcık celebre'yi andırıyor gibi geldi bana. bana hitap etmedi bu kokular love'ı da 2tane siipariş etmiştim keşke daha önce deneyip alsaymışım senağlama

Arkadaşlar bu parfümler nasıl?
Bunların arasından hangisi daha güzel?
Kalıcılar mı ?
Bu ay ki katalogta indirim varya deneyim diyorum hazır parfümümde az kalmışken.

kesinlikle wish of love :)
11.kampanyada çok uygun kaçırmayn derim hediyeli hemde

wish of love <3 kesnlıkle sper bi koku 2 yıldr kllanıyorm kokuyu alan herkz adını soruyor bu parfümün bende vermıyorum tabikide adını

oo iyiymiş duş jelide mi vardı yanında? artık gelişine verirsn sen bana

bencede love daha kalıcı happıneste guzel ama peac kötü denemış bırı olarak diyoruö kı love

bende kalmıo bu nedense. kardesimde cok güzel oluo. kalıcı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…