- Konu Sahibi ipektuncer
püüf
işte bunlar insanın elini kolunu bağlıyor
az biraz sıkıp 1500e daha iyi bi okula göndermek daha mantıklı geliyor o zaman değil mi
bi de çalışan insan hangi ara çocuğu ordan alıp oraya götürecek ,kurs parası üstüne bi de yol parası,zaman
özel okul velisi arkadaşlar deneyimlerini paylaşsalar ,en azından bikaç etkinlik biraradaysa özele göndermek daha iyi bikaç ayrı kurstansa
canım bu arada doğanın üstün zekalılar okulundan beni aradılar,aslında 30 ama 17ye kadar düşüyoruz dediler,bakınca çok da değil gibi tabi programlarına uyuyosalar,güzel çünkü program bi de şanslısın istanbuldasın orda biçok özel merkez var ,seminer veren ,günlük kurs veren falan,en iyisi ben sana mesaj göndereyim
psikiyatrist öle diyor da ,bu çocuklara istediğini vermeyince (eğitim ilgi alanı anlamında) okuldan dersten soğuyor boşluğa düşüyorlar,en kısa zamanda o ruhlarını doyurmak gerekiyor,tatmin olmuyorlar
Kurs olaylarının şarlatanı da çok biliyor musun.. Ben de yeni öğrendim.
Satranç tavsiye ettiler kızıma, dikkatini yoğunlaştırabilmeyi öğrensin diye.
Güya iyi araştırarak bir satranç hocası bulduk, gittik adamın ofisine.
Birebir ders saat ücreti 50 TL.
"Bu yaşta çocuklar dikkatini uzun süre yoğunlaştıramaz" diyerek ilk dersi 40 dakikada bitirdi. Parayı eline saydık tabi.
Saf gördü bizi herhalde, ikinci dersi 30 dakikada bitirdi. Hem de ilk 10 dakikadan sonra lolipop yeme molası verdi, 10 dk sürdü. Yani dersi toplasan 20 dk sürdü. Buna 50 lira ödedik, çok oturdu içime.
Öğrettiği de sadece şahın hareketi. 3 cümlede özetleyebileceğin bilgi.
Off bilemiyorum ki, kursun da iyisi kötüsü var. Okul ortamı daha disiplinli, en azından müdür vs kontrol ediyordur branş hocalarını.
Hakikaten dediğin gibi özel okula yollayan anneler, bize fikir versin ne olur.
30 bin liradan 17 bin liraya güzel indirim yapmışlar, ne düşünüyorsun canım?