- 27 Ağustos 2015
- 6.347
- 19.883
- Konu Sahibi TopraKahveBob
- #1.241
Anlamı bana dokundu bu yazinin
Evet cok etkilendim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anlamı bana dokundu bu yazinin
Nerden biliyorsun bunları belli bi site var mı?Evet cok etkilendim
Facebooktan canimNerden biliyorsun bunları belli bi site var mı?
Tüh yaFacebooktan canim
Bu "deutsche Zitaten " sayfasindan.
Ben begenmemistim sayfayi tesadüfen gördüm.
Ben de hesabimi kapatmayi düsünüyorum bazenTüh ya
Facebook kullanmıyorum ben
Ya bana özel hayata çok müdahil gibi geliyor bilmiyorumBen de hesabimi kapatmayi düsünüyorum bazen
Bu ne açamadım dathis HTML class. Value is http://sprachenlust.
Topraaaakkkkk en az sowieso kadar beni etkileyen bir kelime buldum... daha ilk kez gördüm ve cümle arıyorum bununla ilgili bulamıyorumÖgrendimizi unutmamak icin öneriler. Ben okudum ama unuttum okudugumu
Kiz uyuyunca bir daha okuyayim. B12 den bahsetmemis keske onu da yazsaydi
Hatirladigim. Yazin to do list yapin , ögrendiklerinizi paylasin vs
Topraaaakkkkk en az sowieso kadar beni etkileyen bir kelime buldum... daha ilk kez gördüm ve cümle arıyorum bununla ilgili bulamıyorum
Sozusagen: tabiri caizse, adeta
Sen biliyor musun bu kelimeyi??
Bilmiyorum ki:) bunla ilgili cümle arıyorum netteDuymusluğum var gibi. Ama bilmiyordum anlamini. Kullanmiyorum da.
Sozusagen sie ist wie ein Diamond ( olur mu?)
Size bir soru. Yazılışını bilmiyorum, ama söylenişi "Bitte şön". Ne demek bu? Dün Kemal Sunal'ın Polizei filmini izledim. Herkes habire bitte şön diyordu. Merak ettim ben de tabii.
Hallo Leute. Zuerst dachte ich dass, das über Englisch ist. Aber es ist gut über Deutsch zu finden.
Ich studiere Germanistik, ich kann hier schreiben und lernen.
Guten Abend für alle
Hallo herzlich willkommen piy.
ich freue mich dass du schreibst. Wenn ich möglichkeit hätte, würde ich auc Germanistik studieren als zweite Bachelor.
Studierst du in der Türkei ?