- 14 Ekim 2010
- 3.545
- 3.064
- Konu Sahibi TopraKahveBob
- #4.081
Danke lingen adeta bi vorbereitungskurssun vorbereitung zu kämpfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Önerdiğim dizileri izlesen anlarsın nerden cikiyo ama yok inadın inat izlemiyonallah allah bu da nerden cikti.harikasin lingen
Teveccühünüz efenimDanke lingen adeta bi vorbereitungskurssun vorbereitung zu kämpfen
Önerdiğim dizileri izlesen anlarsın nerden cikiyo ama yok inadın inat izlemiyon
Teveccühünüz efenim
Senin için özel bir kelime daha
Papperlappp: kes sesini, zirvalama, saçmalama!!
Nasılım ama
Senin beben nasil oldu canim ?allah allah bu da nerden cikti.harikasin lingen
güzel bir kelimeye deginmissin yine... e bunu örneksiz birakmak insani donsuz birakmaya benzer hadi don giydirelimin Betracht ziehen - hesaba katmak, gözetmek
auf jdn. Einfluss ausüben - birinin üzerinde etkisi olmak
ich kann selbst nicht entscheiden, ich bin angewiesen auf meien Mann....angewiesen sein auf ... , - bir seye bagli olmak , bir seye muhtac olmak
hiiiii sen sirala bahaneleri milletin profillerinde cirit atip mesaj birinciligini elinde tutuyon ama buraya gelince ay kizim müsade etmiyo, ben de yedimKesinlikle dizi en iyi calisma yöntemi. Lingen hic vaktim olmuyor benim. Kiz uyuyunca iki üc Übung yapiyorum onun da kelimeleri kaliyor. Bugün tv izledim biraz. Ama artik o da zor. Dügmesine basip kapatiyor. Ama paylasacam ben de er ya da gec
güzel bir kelimeye deginmissin yine... e bunu örneksiz birakmak insani donsuz birakmaya benzer hadi don giydirelim
viele Menschen merken nicht, dass die Technologie von Tag zu Tag auf sie mehr Einfluss ausübt...
bircok insan teknolojinin üzerlerinde günden güne daha cok etkisinin oldugunun farkinda degil...