- 27 Ağustos 2015
- 6.347
- 19.883
- Konu Sahibi TopraKahveBob
- #3.861
Linsen suppe :) reis :) fleisch and kartofel wollte ich eigentlich kochen. Aber hab ich es nicht gemacht.Was kochen sie ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Linsen suppe :) reis :) fleisch and kartofel wollte ich eigentlich kochen. Aber hab ich es nicht gemacht.Was kochen sie ??
evet bu ev iyiymiş. bir tane mi varmış müstakilhttps://www.immowelt.de/expose/2CN3X4M
Buna bi bak
Müstakil dediğin için baya zor ev bulmak
Daire daha cok
mavimli
İstediğin zaman istediğini sor canım elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırımevet bu ev iyiymiş. bir tane mi varmış müstakil
en azından fiyat görmüş olduk kedilerle ilgili bir kısıtlama da yok sanırım :)
şimdilik erken tabi giderayak bir daha danışmamın mahsuru olmaz inşallah
Vielen Danke Deine information war dienlich.İstediğin zaman istediğini sor canım elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
Lingen sen bilerek mi böyle yazdin?Normalde böyle hatalar yapmazsin.sen.Zaten bir daha okursan yanlislarini göreceksin:)Ich auch muss den Haushalt machen aber keine Lust drauf
Was wirst du kochen, verrat es, vll koch ich dasselbe
Freiburg`.da üniversite var ondan dolayi biraz pahali olabilir.Ama bence Köln daha pahalidir.Güneyde ev kirasi ve fiyati daha fazla diye biliyorum ben de.
merhaba arkadaslar,
uzun zamandir giremedim.Noel`den önce is yogunlugu sonra tatil derken yeniden isbasi yaptim ve hala cok yogunum.Randevular yüzünden.Daha düzenli girmeye calisirim TopraKahveBob .
yaşasın :)) olur süper olur. Eşim üniversitede çalışacak zaten olursa. kısmet.Freiburgá yakin olan kasabalara bakmak lazim.ben bu hafta sonu cok yogunum.Belki pazar günü bakabilirim biraz.
Sag mir meine Fehler du klugscheißerLingen sen bilerek mi böyle yazdin?Normalde böyle hatalar yapmazsin.sen.Zaten bir daha okursan yanlislarini göreceksin:)
Imza:ukala eisvogel
yuppi bi de sizin gibi Almanca öğrenirsem süper