- 11 Mayıs 2016
- 2.010
- 2.197
- Konu Sahibi TopraKahveBob
- #3.761
Sellem habibeti yaaa benim kocam geldi, kendimi şımarttırmakla meşgulüm. az kaldı gidince sarılırım tekrar kitaplara
Sen nasılsın? Napıyosun? İş güç nasıl? Deneme süreci bitti mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sellem habibeti yaaa benim kocam geldi, kendimi şımarttırmakla meşgulüm. az kaldı gidince sarılırım tekrar kitaplara
Sen nasılsın? Napıyosun? İş güç nasıl? Deneme süreci bitti mi?
Ene bi khayır=kuveyz..sokak arapçasıyla kitap arapçası çok farklıOoo gözün aydin. Yok canim daha bitmedi. Iyiyim cok sükür. Keyf e halek ?
Evet bazi diller öyle. Almancada da bu durum var birazEne bi khayır=kuveyz..sokak arapçasıyla kitap arapçası çok farklı
Canım slm henüz başlamadım. Eşimin durumu netleşsin hemen başlayacağım :))mavimli başladın mı sen Almanca'ya? Napıyosun?
Evveeetttt yepyeni bir kelimeyle yine burdayım duyduğumdan beri gülmekten yarılıyorum
Fliegengewicht: sineksiklet
Ne demek istedin?Pi mal Daumen Fliegengewicht
Pi mal Daumen ' diye bir deyis varmis. Anlamini sordum bizimkine ungefähr 'dedi.Ne
Ne demek istedin?
Tahmini, kabaca sineksiklet oluyo cevirince:)
Delisin yeminlePi mal Daumen ' diye bir deyis varmis. Anlamini sordum bizimkine ungefähr 'dedi.
Tam anlamadigim icin paylasmayacaktim. Sen kelime paylasinca yapistirdim.
Yaklasik sineksiklet cok komik geldi böyle sanki uyuyormis gibi de ungefähr 5 km / pi mal Daume 5 km olmuyor. Ama pi mal Daumen Fliegengewicht ' cuk oturdu
delirti beni almancaDelisin yeminle
Bak şimdi pi mal daumen nasıl kullanılıyor anlatim, ich schätze ich brauche 10 Minuten um alles zu erledigen...
Ich brauche pi mal Daumen 10 Minuten um alles zu erledigen...
Evveeetttt yine bomba gibi bir kelimeyle burdayimdelirti beni almanca
Danke dir ❤
Waayy yenimi ogreniyorsunuz cok guzel olmusAuf Youtube
Ich räume die Wohnung bisschen auf. Danach muss ich mich vorbereiten. Denn heute Abend werden wir bei meiner Schwiegermutter Fisch essen.