- 23 Ağustos 2016
- 182
- 193
- 30
- Konu Sahibi TopraKahveBob
- #3.701
Ich glaube, jemand ist verheiratet außer mir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim ne demek istedin ben anlamadımIch glaube, jemand ist verheiratet außer mir
Canim ne demek istedin ben anlamadım
cümle yapısı yanlıstır muhtemelen de. sanırım ben hariç herkes evli dedim?
Ich glaub , alle sind verheiratet ausser ich.
Eigentlich nicht. Elisya ist auch ledig :) aber sie kann leider nicht oft hier schreiben.
evet dogru ausser mirama ausser dativ oldugu icin mir gelmesi gerekr ben öyle biliyorum
evet dogru ausser mir
ya ben saçmalamsım cünkü nedense hep jemand herkes demek gibi geliyor jsjsdbsd
cümle yapısı yanlıstır muhtemelen de. sanırım ben hariç herkes evli dedim?
Ich glaub , alle sind verheiratet ausser ich.
Eigentlich nicht. Elisya ist auch ledig :) aber sie kann leider nicht oft hier schreiben.
Bu cümle icin außer ich de doğru außer mir da dogru.... Außer kural olarak dativ ile yapılır ama bazen akkusativ ile de kullanılır hatta bazen nominativ ile de...ama ausser dativ oldugu icin mir gelmesi gerekr ben öyle biliyorum
Bu cümle icin außer ich de doğru außer mir da dogru.... Außer kural olarak dativ ile yapılır ama bazen akkusativ ile de kullanılır hatta bazen nominativ ile de...
Elimden geldiğince açıklayayım
Alle sind verheiratet außer ich
Ben hariç herkes evli
Alle sind verheiratet außer mir
Benim dışımda herkes evli
Her iki şekilde de kullanılır bu cümlede
Außer çok karışık bir şey mesela
Das interessiert niemanden außer dich deriz... Burda außer+akk olur ama
Das interessiert niemanden außer dir da olur ama dich burda daha uygundur daha dogrudur... çok karışık biliyorum ama etrafta duydukça daha iyi kavrayabilirsiniz...
Yok yanlışın bu sefer korkma ama gerçekten bu tür detaylar almancada çok maalesef... sen neler yapıyorsun almanca konusunda son zamanlarda?Ben de yüksek sesle okuyup "ausser ich " yazmistim. Ama dativ oluyor o zaman mir olur tabi diye düsündüm. Lingen bak bildirimi görünce yine yanlisim var samirim dedim dinledikce yerlesecek mecbur. Almancanin bu tür detaylarina baska care bulamadim ben
Yok yanlışın bu sefer korkma ama gerçekten bu tür detaylar almancada çok maalesef... sen neler yapıyorsun almanca konusunda son zamanlarda?
Hangi kitabı okuyorsunHic yeni kitaba basladm . 10 sayfa okudum sadece.
Hangi kitabı okuyorsun
Schenkte.... evet ağır bir romana benziyorDer Junge der Träume schenckt. Bu suana kadar okudugum en agir roman.
Schenkte.... evet ağır bir romana benziyor
Kitap okkmayi cok cok severim ama Almanca kitap okumak zor olmuyo mu? Ben sıkılıyorum dizi daha eğlenceli geliyo bana:))